Did you miss me?

Täällä taas! Ihan älytöntä, että kohta on wappppu ja meikäläisen loppuharjoittelua on jäljellä enää reilu kuukausi! Viikot ovat menneet ihan törkeän nopeasti, kun on pakertanut harjoittelun ja gradun parissa. Pienoista turnausväsymystä on jo havaittavissa, mutta onneksi pääsen hieman irtautumaan tästä arjesta, sillä tulin eilen tänne Ouluun viettämään viimeistä opiskelijavappuani parhaan ystäväni kanssa. Olen niin innoissani tästä pienestä viikonloppureissusta, kun pääsen pitkästä aikaa ulkoiluttamaan opiskelijahaalareitani ja käymään jossain, sillä arkena olen ollut liian väsynyt tekemään oikeastaan mitään ja viikonloput ovat tuntuneet niin lyhyiltä, kun on yrittänyt tasapainoilla tuon kirjoitusprojektin ja harrastusten välillä. Tämä graduprosessi on ollut ihan älytön urakka ja kirjoittaminen on edennyt niiiiin hitaasti verrattuna alkuperäiseen aivan ylioptimistiseen suunnitelmaani nähden, mutta nyt alkaa vihdoin näyttää siltä, että saan tuon tässä kohtapuoliin esitarkastuskuntoon. Vihdoin ja viimein, onhan tuota tehtykin niinku jotain Iisakin kirkkoa!

20170318_140706_1.jpg

Kengät, pöksyt ja huivi: second hand. Jakku. H&M. Laukku: Seppälä. 

Tässä simppelissä asussa (btw, miksi tuo jakku näyttää kuvissa lilalta vaikka se on vaaleanharmaa?) kävin kaupungilla varmaan joku kuukausi sitten, kun sää oli yhtä epävakainen kuin tälläkin hetkellä. Suhteellisen ennustettavaan talvisäähän tottuneelle Helsingin kolme kertaa päivässä vaihtuva säätila tuntuu ihan hiton oudolta. Miten voi saman päivän aikana olla aurinkoinen poutasää, superlyhyt lumimyrsky ja vesisade? Koskaan ei tiedä, että pitäisikö ulos lähtiessä varustautua kahluusaappailla vai korkokengillä. 

20170318_140757_1.jpg

20170318_141018_1.jpg

Takki ja niskatukihuivi: second hand. Nahkakinttaat: marketti.

Nyt tämän miniloman aikana on tarkoitus ihan vaan hengailla, kirppistellä (ihanaa, SHS:lle pitkästä aikaa!), käydä muutamissa opiskelijabileissä sekä elämäni ensimmäisellä vappubrunssilla! Ja, jos sää sallii, voisihan sitä käydä kannustamassa Plaanaojaan Borat-uikkareissa sukeltavia teekkareita. Onko sinulla jotain vappusuunnitelmia?

x Marjo

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (2)
  1. We miss you! Olisi kiva kuulla kuulumisia 🙂
    ps. Mihin päin Helsinkiä muutitte?

    1. Wää, ihan kauheeta, tää kommentti on menny multa ihan ohi ja huomasin sen vasta nyt! Mutta kiva kuulla, että joku kaipailee näitä mun höpötyksiä. Muutettiin kantakaupungin alueelle, keskustaan on vähän reilu 5 kilsaa, joten ihan ytimessä ei kuitenkaan asuta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *