DIY: Tennarit puhtaiksi

Tämä postaus on omistettu kaikille teille, jotka olette kylvettäneet tennareitanne festareitten kuralammikoissa, opiskelijabileissä ja keväisillä kävelykahluualtaissakaduilla. Nuo edellä mainitut aktiviteetit kun saavat usein tennarit kulahtamaan. Ja pahasti. Kuran ja muun lian voi onnistua liottelemaan esimerkiksi Vanishilla, mutta tennareitten kumiosat eivät tahdo puhdistua edes Kloritessa keittämällä. Onneksi tähänkin on ratkaisu: rakas ystävämme kynsilakanpoistoaine. Katsokaa vaikka:

collage2.jpg

Ennen putsausta tennarit näyttivät hieman… kyseenalaisilta. Mutta pari sipaisua kynsilakanpoistoaineessa kastetulla pumpulilapulla poisti kaikki värjäymät ja tahrat tennareitten kumiosista. Olen käyttänyt tätä onnistuneesti myös valkoisten Converseitteni kumiosien puhdistamiseen – toimii! 

 

x Marjo

Kommentit (4)
  1. Ohhoh aika puhdasta! Mie oon käyttäny kans conssien kumiosien pesussa Clas Ohlsonilta ostettua ihmesientä, tulee puhdasta!

    1. Hoo, määpä en oo koskaan kokeillu tuota ihmesientä! Jotku puhistaa sillä vissiin myös laukkujen pintoihin tulleita värjäymiä/tahroja, joten ilmeisen tehokas kaveri on kyseessä. 🙂

  2. Kiitti vinkistä! Conssit lähtee pesuun.

    Ps. yritin jo ihan normaalilla kenkäpesulla…

    1. Olepa hyvä. 🙂 Toivottavasti tulee puhdasta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *