Gradua ja talviasua

Tällä hetkellä graduttaa ja pahasti. Gradun tutkimussuunnitelma pitää palauttaa viikon kuluttua ja sen väsääminen on aiheuttanut meikäläiselle kyllä pienoisia sydämentykytyksiä: minun pitäisi nyt päättää ja kirjata suunnitelmaan, miten kaikki tutkimukseen liittyvät käytännön asiat järjestetään graduprosessin aikana, vaikka osa niistä asioista on mahdoton tietää etukäteen ja ne tarkentuvat vasta, kun pääsen oikeasti tekemään sitä tutkimusta. Helppohan nuita on täältä kotisohvalta analysoida! Odotan innolla aineistonkeruuvaihetta, mutta nämä alkuvaiheen järjestelyt (mm. lomakkeiden ja lausuntohakemuksen laatiminen) vievät melkoisesti aikaa ja voimia, sillä en hirveästi saa apuja aikaisemmista tutkimuksista, sillä niitä ei pahemmin ole. Onneksi graduhommat ovat tältä päivältä paketissa, sillä pian voisi päästäni kuulua PIM!, jos nuita artikkeleita pitäisi vielä tälle illalle tavata.

Gradun lisäksi meikän on pitänyt kiireisenä terapian kirjallisten töiden raapustaminen sekä harrastukset: tänä keväänä viikko-ohjelmistooni kuuluu kolme balettituntia, jooga sekä pianotunti. Olemme myös tuijottaneet poikaystäväni kanssa intensiivisesti sarjoja: saimme eilen Sopranosin päätökseen, jonka loppuratkaisu oli yhdellä sanalla sanottuna laimea. Myös kirppispöydän päivittäinen järjestely on lähes käynyt työstä, sillä joka kerta käydessäni SHS:llä pöytäni näyttää lähinnä onnistuneen ydiniskun kohteelta. Kaboom!

IMG_7573_1.jpg

Kengät: Skopunkten. Housut, takki, hanskat, huivi ja laukku: second hand.

Blogissa ei ole näkynyt ikuisuuteen kuvaa allekirjoittaneen ulkovaatetuksesta, joten ajattelin sellainen kerrankin napsaista. Tämä kuva on tosin parin viikon takaa, ennen nuita järkyttäviä -30 asteen kelejä, jolloin näytin toppavaatteisiini kääriytyneenä enemmin Michelin-mieheltä kuin parikymppiseltä naiselta. Se kerrospukeutuminen ja toppavaatteisiin kääriytyminen tuli kyllä tarpeen, sillä bussipysäkille vaeltaminen ennen aamukasia on ilman jäätävää pakkastakin melkoinen ponnistus. Ainakin minulle. Mutta, tämä meikäläisen perusulkovaatetus on yleensä juurikin ylläolevan näköinen: jaloissa on jotkut niistä monista mustista nilkkureistani, päällä epäsymmetrinen villakangastakki, kaulassa muhkea huivi ja käsilaukkuna tuo kirppikseltä löytynyt See by Chloé:n crossbody, johon mahtuu kaikki tarpeellinen. Vaikka kaapista löytyy muitakin talvitakkeja, olen tällä hetkellä erittäin kiintynyt tuohon tummanharmaaseen kirppislöytööni ja muut takkini ovat jääneet (ainakin hetkellisesti) paitsioon. Onko sinulla myöskin jokin suosikkiulkovaatetus talvea varten? 🙂

IMG_7580_1.jpg

Tänään en aio tehdä enää _mitään_. Okei, paitsi kasata lautasen täyteen jotain evästä ja köllähtää sohvalle katsomaan, että tuleeko telkkarista jotain. Vähän kyllä epäilen, paitsi jos haluaa katsoa Superidioottiselviytyjät alasti autiosaarella-sarjan uusintoja tai kilpa-aerobikkaajan ja Herra ylävartalon rakkausdieetti-ohjelmaa. Onneksi on Netflix!

 

x Marjo

Kommentit (2)
  1. Mulla on ongelma huivien kanssa; haluaisin käyttää ihanan näköisiä ja muhkeita huiveja, mutta kuinka saada ne takin kanssa yhteistyöhön siten, että (villakangas)takki ei kutita ja silti lämmittää ja näyttää hyvältä? En kestä jos takin kaulus repsottaa takaa näkyvillä. Hupputakin kanssa ei onnistu kans mitenkään. Joko tuntee kuristuvansa tai takki pitää jättää puoliksi auki. Lopulta valitsen sen kulahtaneimman fleecehuivin, jonka survon neuroottisen tarkasti takin sisään. :/ Vinkkejä?

    1. Kuulostaa tutulta! Olen itse ratkaissut tuon villakangastakkiongelman niin, että käytän takin alla ohutta huivia, jonka kiedon lämmittämään kaulaa ja rintakehää, ja takin päälle asettelen sitten tuollaisen muhkean huivin suojaamaan tuulelta (ja näyttämään kivalta!). Hupullisten takkien kanssa on välillä kyllä haastavaa juuri tuon kuristumisfiiliksen takia. En ole keksinyt siihen muuta ratkaisua kuin tarpeeksi pitkän ja leveän huivin, jonka saa rennosti (mutta lämmittävästi) kietaistua kerran kaulan ympäri.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *