Katse kuin basset houndilla

Moi!

Tänään A-studiossa sivutaan mielenkiintoista aihetta: ulkonäön parantelua kauneusleikkauksilla. Kauneusleikkaukset jakavat voimakkaasti mielipiteitä: toisten mielestä on ehdottoman väärää muunnella luonnon luomaa ja toisten mielestä on ihan ok ottaa Restylane-ruiskeita ruokatauolla. On myös niitä, joissa kauneusleikkaukset eivät hirveästi herätä ajatuksia puoleen tai toiseen. Oma suhtautumiseni on melko neutraali: oikeaan tarpeeseen tehdyissä leikkauksissa ei ole mitään väärää ja jos silmäkulmat muistuttavat purojen 3D-mallinnosta, voi niihin pistoksia ottaa, jos huvittaa. Mielestäni kuitenkin kohtuus kannattaa muistaa: ylikiristelty naama ja 9 desin silikonit ovat vain epic fail. Ja ”oikean tarpeen” jokainen voi itse määritellä: toisille oikea tarve on tarve piikittää itselleen ankkahuulet ja toiselle se tarkoittaa vatsan korjailua pitkien vatsalihasten venyttyä toisistaan irti raskauden seurauksena. 

Minäkään en ole immuuni ympäristön luomille ulkonäköpaineille: haluaisin suoran hammasrivistöni takaisin (jollainen minulla oli vielä yläasteella) näiden todella ahtaasti ja vinosti asettuneiden legojeni tilalle. Ja valkaistuna, kiitos. Jos yläluomeni alkavat roikkua silmieni päällä, kun ikäännyn (geenien tuomaa) niin uskon haluavani korjauttaa ne, sillä monesti todella raskaat silmäluomet luovat iloisestakin ja pirteästi ihmisestä väsyneen ja jopa vihaisen näköisen. Katsokaa vaikka tätä eläinkunnan havainnollistavaa esimerkkiä:

basset_hound_5_years_160.jpg

kuva: wallcoo.com

Siirrytään kuitenkin tämän päivän asuun: minun oli pakko saada pukea uusi pitsipaita myös tänään. Yhdistin sen melko varmasti ja hieman mielikuvituksettomasti mustiin farkkuihin, vyöhön ja näköjään kuvasta täysin puuttuvaan pitsihuiviin. Todella hienoa, Marjo.

img_0806.jpg

Housut: Only. Paita: second hand.

Oma päiväni on ollut todellinen peruspäivä: opiskelua, salilla treenaamista, kodinhoitoa ja saunomista. Millainen päivä teillä on ollut?

 

x Marjo

Kommentit (3)
  1. Selailin näitä vanhoja kuviasi. Sulle kyllä sopii upeasti pitsi ja tuo hiustyyli. Olet kuumottavan hottis!

  2. Kiitti Emmi! 🙂 Kerrohan terkkuja myös sinne päin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *