Konserttiasua, kuulumisia ja vappufiiliksiä

Vähiin käy ennen kuin loppuu! Meikäläisen opiskelu tältä keväältä siis. Olen nimittäin saanut tehtyä ajoissa motoristen esseekokoelman, opiskelijaterapian hoitokertomuksen ja kandiseminaariesityksenkin, vaikka usko meinasikin välillä loppua työmäärän takia. Tälle keväälle on jäljellä enää opiskelukaverin kandin opponointi, logopedisen arviointikurssin oppimispäiväkirja, kandin työn kursiminen kokoon ja mahdollisesti myös kypsärin kirjoittaminen tenttiakvaariossa. Kandivaiheen opinnot ovat siis jo loppusuoralla ja, jos kaikki menee hyvin, saan kandin paperit jonakin kauniina alkusyksyn publiikkipäivänä. Jee! 

Opiskeluhommien lisäksi olen intoillut Game of Thronesin uudesta kaudesta, korjaillut kirppikseltä löytyneitä vaatteita, käynyt kuuntelemassa Ultra Bra:n tuotantoa Teekkaritorvien konsertissa, pohtinut sopivaa eduskuntavaaliehdokasta, juhlistanut poikaystäväni ystävän synttäreitä kreikkalaisessa ravintolassa, syönyt kilokaupalla ihania satsumia, lakannut kynnet oranssilla lakalla, katsonut Robert Durstista kertovaa dokumenttisarjaa olkkarin matolla lojuen ja haaveillut Clarisonic -kasvoharjan ostamisesta.

IMG_5311_1.jpg

Kengät: Din Sko. Housut: H&M. Laukku: Seppälä. Toppi, jakku ja korut: second hand. Tässä asussa olin viime lauantaina poikaystäväni kanssa Saalastinsalissa fiilistelemässä Teekkaritorvien konserttia. 

IMG_5325_1.jpg

Huhtikuu lähestyy loppuaan ja se tietää sitä, että kohta on aika juhlia vappua, vaikka tälläkin hetkellä Oulussa sataa jotain lumenkaltaista ainetta. Opiskelijabileitä vappuna piisaa ihan riittämiin, mutta en ole vielä päättänyt, että mihin niistä suuntaisin. Vaikka olenkin todella epäaktiivinen bilettäjä, on vappuna kiva suunnata kaupungille hyvissä fiiliksissä ja toivottavasti myös hyvässä säässä! Kuorrutan silloin hiukseni (ja vessan seinät) glittersuihkeella, kiedon serpentiinit kaulaan ja kiskon opiskelijahaalarit päälle, ennen kuin suuntaan bileisiin. Ehkä juon myös vihaisen vatsani koston uhallakin lasillisen simaa, sillä se on niiin hyvää! Joko sinulla on vappusuunnitelmia tai kuuluuko vappuusi jokin traditio?

 

x Marjo

Kommentit (2)
  1. Ah tuo vaihe, kun kouluhommat melkein valmiina ja ei tarvi kuin antaa flow:n viedä ihanaan kesään <3

    Ja Oulun haalarivappu, ikävä sitä monen päivän ryyppyputkea <3 :’D Pirskatin työelämä, sotkee mun vapaa-aikaa.

    1. Toivottavasti tää flow siivittää mun kandin johonkin uusiin sfääreihin ja valmiiksi asti mahdollisimman pian. 🙂 Ihanaa, että kohta on kesä!

      Oulun haalarivappu on kyllä melkoisen monipuolinen spektaakkeli. Tänä vuonna on kaikkien perinteisten tapahtumien lisäksi myös bileiden etkot HopLopissa?!?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *