Kynsilakkahamsteri

Kun tuossa yksi ilta tutkailin kynsilakkavalikoimaani ja yritin päättää, että mitä sitä tällä kertaa kynsiini sivelisin, tajusin, että kynsilakkakokoelmassani ei ole vaan muutama lakka (kuten olen kuvitellut) vaan yhteensä 33 lakkaputelia?!? Ohhoh. Ja näköjään nudet ja kimaltavat lakat ovat ottaneet omassa valikoimassani ylivallan. Tässäpä ne (melkein) kaikki somissa riveissä:

Punasävyiset:

IMG_0857.JPG

LaFemme Ultra Orange 130. Sally Hansen Back to the Fuchsia 530. Gina Tricot 161 Classic Red. Mavala 302 Jaipur ja 78 Tobago.

Nudet:

IMG_0860.JPG

Maybelline 04 Strong Mint. Gina Tricot 45 Puff powder. Kicks Ballerina Shoe. Lumene Cheer Up. Mavala 186 Sapporo, 20 Cairo, 49 White, 34 Nicosia ja 91 Reno.

Alus- ja päällyslakat:

IMG_0861.JPG

Gina Tricot Base Coat. H&M Matte Top Coat. Viva la Diva Uv-Glow Top Coat 78. Lumene 1 Base&Top Coat. Mavala 44 Natural.

Kimaltavat:

IMG_0864.JPG

Gina Tricot 86 Space queen. Golden Rose Jolly Jewels 102 ja Jolly Jewels 101. Loreal White Gold. Lumene 55 Top Coat Silver ja 16 Go Glittery.

IMG_0866.JPG

LaFemme Disco 85. Isadora 122 Love Crush. Gina Tricot 149 Sea bug (ei oikein sovi tähän kategoriaan, sillä tämä ei ole kovinkaan kimaltava). Gina Tricot 143 Black multiglitter. Golden Rose Jolly Jewels 108. Nails sävyssä ?. Mavala 228 Sparkling Violet. + kuvasta puuttuva Gina Tricot 66 Viva Glam.

Kynsilakkahamsteri kuittaa! Huomaa, että saatan hieman innostua aina kynsilakkahyllyjen edessä. Tunnustaako joku muukin käyvänsä itsensä kanssa kosmetiikkaosastoilla pyöriessä keskustelua, joka menee jotenkin näin: ”En tarvitse yhtään uutta kynsilak… oooh! Uutuuslakkoja! Onpa ihania sävyjä! Tällaista mulla ei vielä olekaan! Ainahan sitä voi yhden.. tai kolme ostaa.”? ;>

 

x Marjo

Kommentit (3)
  1. Ne alet on kyllä todella vaarallisia paikkoja, varsinkin kosmetiikkaosastojen alekyltit saavat sormet syyhyämään. 😀

    Aika uskomaton tuo Anytimen lakka: olisipa nykylakoissakin samoja ihmeitä tekeviä myrkkyjä aineita, jotka pidentäisivät suosikkilakkojen kestoa! Tuntuu, että nykyään kaikki lakat kestävät sen max pari vuotta ja sitten ne ovat vain surkeita könttejä pullojen pohjalla. Jatka Anytimen tarkkailua, ehkä voit raportoida vielä vuonna 2066, että Anytime on kuin uusi edelleen!

  2. Kaikista pahinta kynsilakkahamstraajalle on Seppälän alennuslaarit!:D Itsekkin tuossa laskeskelin, että lakkoja alkaa olla 50 kappaletta, mutta jotenkin aina esimerkiksi Tokmannilla käydessä sieltä tarttuu mukaan joku pieni lakka:D

    1. No huh, sullahan on monta lakkaputelia varastossa! 😀 Joo, nuo kaikki alennuslaarit ja Tokmannin kaltaiset kaupat ovat _todella_ petollisia paikkoja: eihän sieltä vain voi päästä ulos tyhjin käsin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *