Lomalla viimeinkin

Tällä viikolla on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä: on ollut luentoja, opiskelijaterapiaa, syksyn ensimmäinen tentti, 3 työvuoroa, kampaaja-aika, esseen kirjoittamista, elämäni ensimmäinen Hydrafacial -hoito, tuotepalkinnon arvontavoitto, karkurikissan kiinniottamisen yrityksiä meetvurstin avulla, Breaking Bad:n viimeinen jakso, saunomista, loman odottelua ja ihana sushilounas poikaystävän kanssa Tomossa. Oli muuten todella hyviä Philadelphia -makeja jälleen kerran!

Nyt se muuten on vihdoinkin koittanut – syysloma nimittäin! Jee! Lomalla on tarkoitus ainakin shoppailla, nukkua paljon, saunoa ystävän kanssa, tehdä töitä ja raapustaa teoriataustaa. Ja ehkä matkustaa myös ystävän luokse maalle ihmettelemään linnunlaulua ja tähtitaivasta. Millaisia suunnitelmia sinulla on syyslomalle, jos sellaisen saat viettää? 🙂

IMG_3746.JPG

Kengät, paita, korut ja laukku: second hand. Housut ja liivi: H&M.

Kävimme tänään syömässä Tomossa ja pukeuduin vaihteeksi johonkin muuhun kuin a) yövaatteisiin tai b) työvaatteisiin. Ja vihdoinkin asukuviin pääsivät nuo syksyn alussa ostamani asteekkikuosiset H&M:n pöksyt, jotka poikaystäväni nimesi Jussihousuiksi. Ovat muuten todella mukavat päällä!

IMG_3752.JPG

Kävin keskiviikkona kampaajalla ja hiukseni lyhenivät jälleen polkkamittaisiksi, kun napsaisimme noin viisi senttiä latvoista pois kuivaa hamppuhiusta. Kohta olen saanut kasvatettua viimeisetkin vaalennusaineen rippeet pois hiuksistani. Kauan siinä menikin, sillä lähes 1,5 vuotta sitten kesällä teimme kaksi kertaa koko pään raidoituksen vaalennusaineella. Se oli melkoinen operaatio, sillä tarkoituksena oli saada mustat, puoleen selkään ulottuvat hiukseni takaisin luonnonvärisiksi. Tuo vaalennusainekäsittely räjäytti hennot hiukseni melko huonoon kuntoon, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi hiusten leikkaaminen polkkamittaisiksi ja oman värin sitkeä kasvatusprosessi. Minua houkuttaisi kasvattaa hiukseni jälleen pitkiksi, mutta monet ovat sanoneet, että tämä polkkamittainen malli sopii minulle paremmin. Mitä mieltä sinä olet?

Tänään vietänkin vapaa-iltaa kotona poikaystäväni kanssa iltavuoron sijaan. Olin nimittäin vielä tunti sitten aivan varma, että minulla on tänään työvuoro, sillä olinhan merkinnyt sen kalenteriini. Työvuorolistan tarkemman tarkastelun jälkeen selvisi, että olen tehnyt omat kalenterimerkintäni ehkä _hieman_ liian väsyneenä, sillä olin lukenut tätä päivää koskevasta työvuorolistasta työkaverini nimen omaksi nimekseni. Useamman kerran. Hyvä minä. Ehkä on parempi kaikkien kannalta, että tänään vain koomaan sohvalla!

 

x Marjo

Kommentit (1)
  1. Nuo jussihousut ovat tosi tyylikkäät ja istuvat upeisiin sääriisi hienosti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *