Lukuvuoden ensimmäinen asu

Minulle on iskenyt jo heti syyskuun ensimetreillä melkoinen kaamosväsymys. Tähän olotilaan on varmasti myötävaikuttanut OYS:n ikkunattomissa luentosaleissa istuminen, ruokakauppojen hyllyillä vallitseva surkea FODMAP-hedelmien tilanne (oi satsumat, missä olette?), pilviset päivät ja synkät yöt, vesisade ja ensi perjantaina koittava metodiikan tentti, johon pänttäämisen ajattelukin on saanut minut huokaisemaan väsymyksestä ja köllähtämään sohvalle. Onko muilla väsynyt olo, vaikka lukukausi ei ole edes vielä kunnolla pyörähtänyt käyntiin? Suhtaudun kuitenkin toiveikkaasti siihen, että jospa tämä fletkumatomaisen aikaansaamaton olo väistyy, kun syksy lähtee kunnolla käyntiin niin kiertoharjoittelun, opiskelijaterapian kuin harrastustenkin osalta. Olen yrittänyt selättää tätä vetämätöntä olotilaa siivoamalla, sisustamalla, kirppiksiä kiertelemällä sekä fiilistelemällä reissusta löytämiäni vaatteita ja kosmetiikkaa, joista on tulossa ostospostaukset heti, kunhan saan tuotettua muutaman (köh) ostoskuvan ympärille tekstiä. Eilen myös vihdoin ja viimein siirsin koneelle noin 500 kuvaa Madeiran lomamatkasta ja Kruunuvuoreen kohdistuneesta urbaanista löytöretkestä, joten nekin kuvat tullaan vielä joskus näkemään täällä blogin puolella, kunhan saan ne muokkailtua.

IMG_6690_1.jpg

Kengät, toppi ja rannekorut: second hand. Housut: Gina Tricot. Jakku: Spartoo.fi (saatu blogin kautta). Laukku: Budapestin kauppahalli.

Tässä asussa suuntasin yliopistolle lukuvuoden ensimmäisenä päivänä. Aluksi yritin kehitellä jotain korrektia jakkupukulookkia, mutta luovutin ja kiskoin jalkaani huikean korkeat korkkarit ja luottofarkut ja yläosaksi valitsin tyllihelmaisen pyrstötopin ja epäsymmetrisen tekonahkajakun. Aamulla pienessä paniikissa etsimäni penaalin ja kansion sujautin Budapestistä vuosi sitten ostamaani nahkalaukkuun, joka on palvellut erittäin hyvin ja patinoitunut kauniisti. Tykkään todella paljon tästä asusta, sillä siinä yhdistyy tämän hetken lempparijuttuni: korkeat korot, luottofarkut, epäsymmetrisyys ja synkkääkin synkempi lempivärini eli musta. Mitä mieltä sinä olet tästä asusta?

IMG_6699_1.jpg

Nyt kuitenkin alan muokata niitä matkakuvia, jotta ne päätyvät tänne blogiin ennen eläkeikääni. Kivaa ja rentoa sunnuntai-illan jatkoa! 

 

x Marjo

Kommentit (1)
  1. Sua odottelis haaste täällä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *