Lupauksia vuodelle 2014

Okei, uutta vuotta on kulunut jo useampi päivä, mutta vielä ehtii tehdä lupauksia vuodelle 2014. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt lupauksia vuodenvaihteessa, joten tämä on jotain todella epätyypillistä käytöstä minulta, sillä uskon tekoihin, en niinkään lupauksiin. Päätin kuitenkin tehdä tällä kertaa poikkeuksen. Nyt vain sitten tarvitsee muuttaa nämä lupaukset teoiksi! 

Vuotena 2014 lupaan

  • tehdä aivan hirveän inhottavilta tuntuvia, lonkkaa ja nilkkoja vahvistavia jumppaliikkeitä fysioterapeutin antamien ohjeiden mukaisesti _hieman_ useammin kuin viime vuonna.
  • juoda tarpeeksi vettä päivittäin. Asensin jo uuteen, älykkääseen puhelimeeni DrinkEnough -sovelluksen, johon voi kirjata päivän aikana juomansa vesimäärät ja seurata siten kätevästi päivittäisen noin 2 litran vedentarpeen täyttymistä.
  • venytellä useammin.
  • hoitaa stressaamiseen taipuvaista mieltäni rentoutusharjoituksilla.

Millaisia lupauksia te olette tehneet uudelle vuodelle?

 

x Marjo

Kommentit (2)
  1. hyviä lupauksia!

    itsekin yllätin itseni listaamalla asioita, joita nyt tässä vuoden alussa haluan tehdä, en tiiä onko ne uuden vuoden lupauksia, ennemmänkin semmoisia, mitä haluan, mutta niiden listaaminen sai katsomaan toiveikkaasti kohti alkavaa vuotta!

    1. Kiitos! Ja totta, tuo uuden vuoden tavoitteiden/lupausten listaaminen kyllä jotenkin selkeyttää tulevaisuutta ja antaa jotain odotettavaa. Tai no, itse en kyllä odota hirveän riemuissani niitä inhottavia jumppaliikkeitä…. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *