Mitä meikkikoristani löytyy?

Olen jostain onnistunut itselleni saamaan sen kuuluisan kevätflunssan ja olenkin jo kolme päivää möyrinyt peitoissa unen ja valveen rajamailla äänihäiriöiden tenttikirja kädessä. Kouristavasta päänsärystä ja kurkussa pesivästä kaktuksesta huolimatta otin kuvia meikkikorini sisällöstä ja toteutinkin näköjään melkoisen kilometripostauksen:

IMG_1290.JPG

Tässäpä kaikki meikkini; pois olen jättänyt vain pari sutia ja muutaman roskikseen matkaa tekevän muinaisen huulipunan.

IMG_1297.JPG

 Grimasin peitevoide, sävy ?. Olen käyttänyt ihoni virheiden peittämiseen myös kulttimainetta niittänyttä Joe Blascon peitevoidetta, mutta tämä Grimasin teatterimaskeeraukseen kehitelty peitevoide ajaa ihan saman asian – ja murto-osan hinnalla: Blascon minipurkki peitevoidetta kun maksaa n. 40e ja Grimasin, huomattavasti isompi, purkki maksaa n. 5 e. Ja tuotteet toimivat ihan samalla tavalla.

♥ Lumenen mineraalipuuteri, sävy translucent. Hyvä perustuote, käytän tätä itse meikkipohjan kiinnittämiseen.

   Lumene CC -voide, sävy light. Mun suosikki! Levittyy hyvin ja tasoittaa ihon sävyä.

♥ Lumene Sun Radiance ihon sävyn heleyttäjä, sävy 10 Honey Glow. Tuo kivaa hehkua iholle, mutta tämän käyttö on jäänyt melko vähälle, sillä epäpuhdas ja punaläikkäinen ihoni ei näytä kovin hurmaavalta hehkutuotteella käsiteltynä.

♥ Loreal Nude Magique BB -voide, sävy light. Ihanan kevyt koostumus, mutta vaaleinkin sävy on aivan liian tumma ja tämä tuote sopiikin ihonsävyyni vain kesällä, kun olen ”ruskettunut”.

♥ H&M aurinkopuuteri, sävy Gorgeus tan. Ostin viime kesänä kokeiluun elämäni ensimmäisen aurinkopuuterin ja halusin hankkia sen mahdollisimman halvalla, jos aurinkopuuteri ei olisikaan minun juttuni. Mutta olihan se, ja H&M:n aurinkopuuteri on toimittanut virkansa ihan hyvin, mutta en välttämättä kuitenkaan ostaisi sitä uudestaan.

♥ Grimasin poskipuna, sävy ?. Olen käyttänyt tätä poskipunaa kohta vuoden, eikä se ole kulunut lähes ollenkaan, sillä tuote on aivan superpigmenttinen. Tämän kanssa saa olla varovainen, sillä liian innokkaalla otteella aikaan saa kunnon pelleposket.

Yves Rocher, musta sivellin.  Hyvä perussivellin n. 10 eurolla Yves Rocherilta. Käytän tätä irtopuuterin levittämiseen.

Elf, valkoinen sivellin. Todella edullista, alle 3 euroa, maksanutta Elfin sivellintä käytän aurinkopuuterin levitykseen. Ei mikään turha ostos – eikä ainakaan kallis.

H&M minisuti. Ihan ok, mutta hieman karhea tekokarvasivellin, jolla levitän poskipunan.

IMG_1306.JPG

Iberon ripsientaivutin. Hyvä ja edullinen taivutin. Ollut käytössä jo ikuisuuden ja edelleen toimii.

Lumenen tummanvihreä silmänrajauskynä, sävy 5 Green Sammaleenvihreä ja tummansininen silmänrajauskynä, sävy 4 Arctic Blue Merensininen. Loistavat sävyt, runsaasti pigmenttiä ja pehmeä jälki, tykkään! Käytän näitä satunnaisesti mustan rajauskynän tilalla tuomaan hieman väriä tavalliseen silmämeikkiin.

Lumene Natural Coden nestemäinen rajaustussi, sävy 1 Deep Black. Perushyvä silmänrajaustussi, jossa sopivan terävä kärki ja edullinen hinta. Vaikka tuote ei olekaan vedenkestävä, pysyy se paikoillaan jopa salitreeneissä.

♥  The Body Shopin silmänrajauskynä, sävy Pure Gold. Tämä oli totaalinen heräteostos viime vuoden alennusmyynneistä, mutta hyvä sellainen. Käytän tätä alaluomella ripsirajassa luomaan hieman valoisuutta katseeseen. Glitterisyyden takia en ole tätä kuitenkaan uskaltanut alaluomen vesirajaan vedellä, sillä ei ole kiva kaivaa kimalteita sitten koko päivää silmistä.

MSCHIC by Seppälän silmänrajauskynä, sävy 05 Envy. Muuten hyvä tuote, mutta sävy on hieman… mielenkiintoinen. Sellainen todella kirkas ja luonnoton retrovihreä. Mitä ihmettä olen ajatellut tämän kynän ostaessani?

Wet n Wildin ruskea silmänrajauskynä, sävy E652 Dark Brown. Halpa ja samettisen pehmeä. Käyttäisin tätä joka päivä, mutta koska kynän jälki ei ole vedenkestävä, pysyy se super-rasvaisilla luomillani noin 5 minuuttia, jonka jälkeen se karkaa karkeloimaan luomivakooni. Nice.

♥ The Body Shopin tuplateroitin. Hintansa väärti: tämä teroitin on ollut minulla käytössä jo 10 vuotta ja edelleen tulee teräviä kyniä.

  Maybellinen Rocket Volume -ripsari. Ostin tätä ekaa kertaa joskus loppuvuodesta ja koukutuin: silikoniharja on supermuhkea, tuote on vedenkestävä ja ripsari pysyy hyvin. Ainut miinus tulee siitä, että viime kerralla ostettu ripsari oli joku maanantaikappale: harjan toisen puolen harjakset ovat aivan lytyssä ja sykkyrällä, liekö tehtaalla sattunut joku valuvirhe.

img_1299_1.jpg

Isadoran luomiväriduo, sävy 85 Fresco beige matte. Käytän tästä mattaluomiväriduosta tuota tummempaa ruskeaa kulmakarvoihini. Hyvät mattasävyt, mutta tuo beige värinappi on omaan käyttööni turha. Seuraavaksi investoinkin sitten johonkin hyvään, keskiruskeaan mattaluomivärinappiin, sillä kulmakynällä saan aikaan vain katastrofaalista jälkeä.

♥ Lorealin Color Riche Les Ombres -luomiväripaletti, sävy E4 Marron Glace. Paletti pitää sisällään 2 kimaltavaa sävyä ja 2 mattasävyä. Hyvä paletti, mutta tuo Kardashian Beautyn luomiväripaletti on ajanut pahasti tämän tuotteen edelle edullisemmalla hinnallaan, paremmalla koostumuksellaan ja paremmilla sävyillään.

Lorealin La Couleur Infaillible -luomivärinappi, sävy 016 Coconut Shake. Ostin tämän tuotteen joskus aikoinaan kivaksi ja katsetta kirkastavaksi luomiväriksi, mutta kovin aktiiviseen käyttöön se ei ole päässyt, sillä vaalea sävy on niin huomaamaton, että sitä ei edes tajua levittäneensä. Fail.

♥   Kardashian Beautyn Touch Tones -luomiväripaletti, sävy Echo. Ihanat sävy ja ihanan edullinen hinta. Olenkin tästä jo aikaisemmin kirjoittanut täällä.

Maybellinen Color Tattoo -luomiväri, sävy 45 Infinite White. Tämä tuote kimaltaa ja kestää. Ja kestää. Ja kestää. Aikaisempi arvioni täällä.

 The Body Shopin tummanvihreä luomiväri, sävy 43. Ihanan samettisen tahmea, shimmerinen ja voimakaspigmenttinen koostumus. Mukava 5e alelöytö tammikuun alemyynneistä.

IMG_1313.JPG

 Maybellinen ColorSensational huulipuna, sävy 530 Rubis Diamonds. Ihana tuoksu, kevyt ja kimalteleva koostumus sekä vadelmainen sävy. Tykkään!

 Lumene Natural Coden huulipuna, sävy 15 Vintage Red. Verenpunainen sävy ja edullinen hinta. Hieman vain kuivan tuntoinen huulilla.

 MaxFactorin huulipuna, sävy 715 Ruby Tuesday. Kirkkaan punainen sävy. Hyvä peruspuna.

 Maybellinen ColorSensational huulipuna, sävy 910 Shocking Coral. Aivan kreisi sävy: jotain Barbiepinkin ja fuksian välistä!

 We Care Iconin Magnetic Lips -huulipuna, sävy 8. Ihanan kosteuttava koostumus ja koralliin vivahtava, kesäinen sävy.

   Lumenen kosteuttava huulipuna, sävy 69 Rose Hip / Ruusunmarja. Tuorein kosmetiikkaostokseni parin viikon takaa. Aivan ihana huulipuna, heittämällä paras kokeilemistani huulipunista. Ihana, punaoranssi sävy, todella pehmeä ja kosteuttava koostumus ja hyvä tuoksu. Ja oli vielä kanta-asiakastarjouksessakin Stockalla. Jee!

 Yves Rocherin huulipuna, sävy 31. Varmaan vähiten käyttämäni huulipuna, sillä tämän tuotteen haju ja nopeasti huulille kuivuva koostumus tökkii. Ja pahasti.

   Blistexin Medilip -huulirasva. Hyvä tuoksu, pitkäkestoinen huulilla ja halpa hinta = meikkipussin vakkarituote.

 Labellon Fruity Shine Cherry -huulirasva. Tuo hieman väriä ja kiiltoa, mutta ei pysy kovin kauan huulilla ja maku ja tuoksu on esanssinen.

 Labellon Sun Protect -huulirasva. Meikäläisen auringonpalvontahuulirasva, jossa on suojakerroin 30. Maksaa vähän, tuoksuu hyvältä ja suojaa huulia kärventymiseltä. Mahtituote siis.

 Aco Facen Soft Red -huulirasva. Eniten käyttämäni huulirasva heti Blistexin jälkeen. Tuo ihanasti väriä ja kosteuttaa. Miinusta vaniljamaisesta tuoksusta.

  Lumenen Lingonberry huulitussi ja -rasva, sävy 15 Eternity / Ikuisuus. Hyvä sävy ja hyvä pysyvyys. Plussaa samassa kynässä olevasta, tussin jälkeen levitettävästä huulirasvasta.

  Yves Rocher Couleurs Naturen huultenrajauskynä, sävy 03 Rouge. Perushyvä, paloautonpunainen huultenrajauskynä. Jäänyt kuitenkin vähälle käytölle, sillä yleensä sudin punan suoraan puikosta huulille bussimatkalla eikä silloin ole aikaa mihinkään rajailuun.

 We Care Iconin huultenrajauskynä, sävy 1 Natural Nude. Vähän sama homma kuin tuon punaisen rajauskynän kanssa: tämäkään ei ole päässyt arkikäyttöön ja huulet tuleekin rajattua lähinnä vain juhlameikkiä varten. Mutta ihan kelpo ja edullinen rajauskynä!

 

Löytyikö meikkieni joukosta myös omia suosikkituotteitasi? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (4)
  1. Kiitos aika pätevän kuulosesta vinkistä ton Color Tattoo luomivärin kanssa. Vähän kyllä jännittää toi hurjan valkoinen väri! Mut noi tattoot on kyllä sen hintasia et melkein pakko kokeilla 🙂

    1. Olepa hyvä! Jos tuo valkoinen väri epäilyttää, niin olisikohan ruskeansävyisistä Color Tattoo -luomiväreistä sävyt 35 On and on Bronze tai 40 Permanent Taupe enemmän mieleesi? 🙂

  2. Olen aivan hurahtanut tähän sinun blogiin, tykkään aivan valtavasti 🙂 Aina kun tulee lukemaan sun blogia niin tulee tosi hyvälle tuulelle ! Kuvat on aina mahtavia ja teksteistä saa sitä jotain potkua aina päivään 🙂
    Olisitko halunnut käydä katsomassa minun blogiani. Olen aloittanut uuden blogin uudesta aiheesta. Käy kurkkaamassa ja liity ihmeessä 🙂
    http://neahenriikka.blogspot.fi/

    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! 🙂 Käyn saman tien tsekkaamassa blogisi. :>

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *