musta x musta

Long time no see! On ollut hieman hektistä tämä elämä taas viime aikoina. Viime viikko aiheutti melkoisesti sydämentykytyksiä, kun ohjelmassa oli luentoja ja opiskelijaterapiaa, afasiologian välitentti, kolme iltaa töissä ja yksi ensiapukoulutuksessa, ristiäisjuhlat, isänpäivä ja tämän viikon kahteen tenttiin valmistautuminen. Vähän sai taas tänään aamulla puhaltaa, että jaksoi kammeta itsensä ylös ja suunnata yliopistolle tenttiin, kun eilinen päivä meni yliopistolla ja ilta jälleen ensiapukoulutuksessa. Tänään en aio tehdä mitään muuta, kuin maata x -asennossa sohvalla ja lukea muotilehtiä, sillä opiskelu kiinnostaa tällä hetkellä yhtä paljon kuin maailmanrauha Kim Jong-unia. Huomenna pitää kuitenkin taas aktivoitua, kun täytyy suunnitella terapiaa ja valmistautua perjantaina koittavaan psykolingvistiikan tenttiin. Jotain mukavaa ja erilaista on kuitenkin luvassa opiskelujen tiimoilta tällä viikolla, sillä Oulun yliopistolla vietetään abipäiviä nyt keskiviikkona ja torstaina. Myös minä olen parini kanssa esittelemässä logopedian oppiainetta logon standilla torstaina klo 11.30-12.30! Tulkaahan moikkaamaan, jos olette yliopistolla tuolloin! 🙂

IMG_3912_1.jpg

Tässä asussa olin liikkeellä lauantaina, kun kävimme poikaystäväni kanssa juhlistamassa pienen sukulaispojan ristiäisiä. Kengät: Click shoes. Laukku: ? Mekko ja korut: second hand. Paljettijakku: H&M.

IMG_3924_1.jpg

Nyt kuitenkin tekaisen uuniriisipuuron ja köllähdän mukavaan asentoon sohvalle. Ehkä myös sytytän pari kynttilää ja, jos oikein innostun, virittelen vielä tälle illalle ensimmäiset jouluvalot paikoilleen. Pitää vain kiskoa verhot kunnolla kiinni, sillä tuo ulkona vallitseva +3,9 astetta ja vesisade hieman häiritsee joulutunnelmaan virittäytymistä! Joko te olette muuten yhtään joulutaajuudella? Itse olen jo joitakin joululahjoja ostanut ja nautiskellut glögistä, mutta odottelen Jouluradion ja lumihankien tuovan viimeistään oikean joulufiiliksen tähänkin osoitteeseen.

 

x Marjo

Kommentit (1)
  1. Tosi kaunis asu, joka sopii sinulle kuin nakutettu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *