Netflix – 6 sarjasuositusta

Katson aktiivisesti sarjoja, leffoja ja dokkareita Netflixistä, jonka suhteellisen suurta valikoimaa on kiva selailla pitkän viikon päätteksi sekä silloin, kun ulkona sataa jotain epämääräistä tihkua vaakatasossa. Päätin koota tähän postaukseen 6 sarjasuositusta sarjoista, joista osa on itselleni uusia tuttavuuksia ja osa niitä pidempiaikaisia suosikkeja, joihin on tullut uusia jaksoja.

21939810.jpg

Narcos, 1 kausi, 10 jaksoa

Legendaarisesta kolumbialaisesta huumeparonista, Pablo Escobarista, Medellinen kartellista sekä Yhdysvaltain huumeviraston agenteista kertova fiktiivinen sarja maalailee loistavan tarinan rikoksesta, rakkaudesta, ahneudesta, väkivallasta sekä siitä, missä menee oikean ja väärän raja.

Key Art.jpg

The Heavy Water War, 1 kausi, 6 jaksoa

Tositapahtumiin perustuva minisarja siitä, kuinka natsi-Saksa ryhtyy yhteistyöhön norjalaisen tehtaan kanssa saadakseen raskasta vettä valmistaakseen atomipommin ennen liittoutuneita. Sarjan erinomaisuudesta kertokoon muun muassa se, että se on saanut IMDb:ssä 8,2 pistettä.

fargo.jpg

Fargo, kausi 2., 10 jaksoa

Fargon toinen kausi sijoittuu aikaan ennen 1. kautta. Sarjassa seurataan Gerhardtien mafiaperheen edesottamuksia, kahden kiltin maalaispoliisin yrityksiä selvittää murha-aaltoa sekä sitä, miten käy, kun itseään self-help hömpän avulla etsivä parturikampaaja päästää pahan puolensa valloilleen.

house-of-cards-seaosn-2__140603234815.jpg

House of Cards, 4. kausi alkaa 4.3!

Todella hyvä poliittinen draamasarja sarja saa jatkoa, kun sarjan 4. kausi alkaa Netflixissä ihan näillä näppäimillä! Täysin häikäilemätön Frank Underwood on saanut kaiken mitä on urallaan tavoitellut, mutta korttitalo horjuu jo.

unnamed-1200x675.jpg

Better Call Saul!, 2. kausi, 10 jaksoa

Breaking Bad:stä tutuksi tulleen Saul Goodmanin elämää asianajauran alussa tarkkailevan sarjan toinen kausi on vihdoin alkanut Netflixissä! Jos pidit BB:stä, tulet rakastamaan Better Call Saul!:ia, jossa selvitetään, miten Saul Goodmanista oikein tulikaan Saul Goodman.

ChefsTable-MAIN.jpg

Chef’s table, 1 kausi, 6 jaksoa

Sarjassa esitellään kuusi maailmankuulua ja poikkeuksellisen lahjakasta kokkia sekä heidän ravintolansa. Joukkoon niin mahtuu avotulella riistaa kokkaava kolme Michelin tähteä saavuttanut eränkävijä kuin myös italialaisista perinneruoista taiteellisen pikkutarkkoja ja moderneja fine dining annoksia tekevä Massimo Bottura.

 

Oliko joku näistä sarjoista sinulle uusi tuttavuus tai jo suosikkilistallasi? 🙂

 

x Marjo

 

p.s. Aikaisempia postauksiani suosikkisarjoista löydät täältä.

Kommentit (2)
  1. Narcos on ihan huippu! 🙂 Niitä jaksoja katsottuani huomaan aina höpöttäväni espanjaksi varsinkin Wagner Mouran vuorosanoja (vaikka en siis espanjaa osaakaan!). 😀

    1. Tuo Narcos on kyllä timanttinen! Milloinhan siitä oikein tulee toinen kausi? Meikällä jää usein elokuvien/sarjojen musiikit soimaan päähän, joita sitten lauleskelen kanssaeläjien iloksi. Harmi vain, että yleensä muistan vain kertsin ja siitäkin ehkä joka toisen sanan. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *