Oi kandi!

Hengissä ollaan! Vaikka tänään tosin hierojan pöydällä maatessa tuntui siltä, että kuolema koittaa. Oli nimittäin lonkankoukistajat _vähän_ jumissa. Lonkankoukistajien lisäksi meikäläisen pää on melkoisen jumissa, sillä sinne on pesiytynyt aivan liikaa infoa siitä, että mitä kaikkea pitää saada huhtikuun aikana tehtyä, ja aivan liian vähän infoa siitä, että miten ihmeessä saan sen kaiken tehtyä ajallaan. Tässä parin seuraavan viikon aikana kun pitäis tehdä kandin 1. versio valmiiksi, kirjoittaa viiden esseen esseekokoelma valmiiksi, suunnitella ja pitää kandiseminaariesitys, suorittaa anniskelupassi, opponoida toisen opiskelijan kandi sekä kirjoittaa terapiaan liittyvä hoitokertomus. Kun nämä on paketissa, pitää tehdä vielä logopedisen testikurssin kolmen tehtävän oppimispäiväkirja sekä tehdä kandi kokonaan valmiiksi. Toivottavasti saan kaikki hommat kuosiin ajallaan, vaikka tällä hetkellä tekisi mieli lähinnä tuikata kandiin tarvittavat vaikeaselkoiset artikkelit tuleen ja aloittaa pääsiäisen vietto hieman etukäteen. Joten pliis, ristikää sormet ja varpaat, ja toivottakaa mulle onnea tämän kandiksi kolmessa vuodessa -projektin kanssa!

IMG_5103_1.jpg

Kengät, toppi ja neuletakki: second hand. Housut: Gina Tricot. Huivi: H&M. Tässä asussa liihottelin yliopistolla viime viikolla. Nuo Ginan Molly -farkut ovat kasvaneet kiinni jalkoihini, vaikka kaapista löytyy noin kymmenet muutkin mustat housut. Suosikkipöksyihini päätin tällä kertaa yhdistää peplum-topin, lyhyen neuletakin sekä H&M:n alesta löytyneen kimaltavan huivin, johon oli hyvä hautautua koomailemaan aamubussissa.

IMG_5112_1.jpg

Onneksi elämä ei kuitenkaan ole pelkkää kandituskaa, sillä joka perjantai käyn balettitunneilla (osaan jo lähes hypätä sekä tehdä pari piruettia putkeen oksentamatta. Huimaa edistystä!) ja nyt viikonloppuna juhlimme hieman etukäteen poikaystäväni kanssa vuosipäivää ravintolan ja leffan merkeissä. Pääsiäisenä suuntaamme kaveriporukalla laskettelemaan, ja tämä on jo kolmas lähes samalla kokoonpanolla yhdessä viettämämme pääsiäinen. Kaksi vuotta sitten olimme Himoksella, viime vuonna Rukalla ja tänä vuonna suuntaamme Leville. Kiva lähteä vähän reissuun, vaikkakaan en välttämättä pysty pelkästään lomailemaan pääsiäisenä, sillä aikataulut eivät anna periksi. Entä onko sinulla suunnitelmia pääsiäiseksi? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (2)
  1. Kyllä se kandi sieltä tulee, usko pois (ja me uskomme sinuun!)!

    1. Kiitos uskosta ja luottamuksesta! Nyt voi hetken antaa kandin muhia, kun on saanut 1. version palautettua. Ehkä huhtikuussa koittavat kandiseminaarit antavat aivan uusia ideoita ja inspiraatiota kandin valmiiksi saattamiselle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *