Oululaisten bloggaajien pikkujoulut

Vietimme oululaisten bloggaajien kesken pikkujouluja jo marraskuun alkupuoliskolla, mutta ehdin nyt vasta tekemään tapahtumasta postauksen. Vietimme pikkujouluja tunnelmallisella Oulun arkkitehtikillan kiltatalolla, joka kaunis puutalo Pikisaaressa. Kiltatalo on Oulun toisiksi vanhin puutalo ja sijaitsee loistavalla sijainnilla Pikisaaressa lyhyen kävelymatkan päässä Oulun kauppatorilta. Kaksikerroksisen kiltatalon voi vuokrata juhlakäyttöön ja olenkin ollut siellä aikaisemmin juhlimassa uuttavuotta muutama talvi sitten.

Tytöt olivat koristelleet tilan todella kauniiksi nollabudjetilla: pöytiin oli sijoitettu puisten lankkujen päälle lasipurkkeja, joissa olevaan hiekkaan oli upotettu antiikkikynttilöitä. Kynttiläasetelmat oli vielä koristeltu oksilla. Itse saavuin hieman myöhässä paikalle, jolloin herkkutarjontaan oli jo kajottu ja jokainen oli jo asettunut paikoilleen pöytin, joten en edes kaivanut kameraa esiin. Onneksi esimerkiksi Tiinan blogista löytyy kuitenkin kauniita kuvia tilan koristuksista, oululaisen kahvila Makian ja suklaamerkki Cloettan meille sponssaamista herkuista sekä pikkujoulutunnelmasta. 🙂

IMG_0810_1.jpg

kuva: Sarianna

Minä ja ihana Kaisa pikkujoulufiiliksissä. Tutustuin Kaisaan viime syksynä Sitan järjestämällä blogilounaalla, ja Kaisan vuoden ikään ehtinyt Ambitions-blogi löytyy myöskin täältä Lilystä.

IMG_0837_1.jpg

kuva: Sarianna

Oululaiset bloggaajatytöt (vasemmalta oikealle, alhaalta ylös):

Sarianna, Heidi, Tiina, Eve, Annika,

Sita, Laura,

Marianna, Pinja, minä, Mella, Mia, Miia, Jenna, Nina,

Tiina, Linda, Kaisa, Annika, Mette ja Enni.

Sponssattujen herkkujen lisäksi meillä oli pöydät täynnä muutakin syötävää, sillä jokainen toi jotain tarjottavaa nyyttäriperiaatteella. Pikkujouluissa ei ollut mitään varsinaista ohjelmaa, mutta ilta kului mukavasti syöden ja muiden bloggaajien kanssa kuulumisia vaihtaen. Saimme myös goodie bagit, joista paljastui kivoja Glitterin, Sticky Wingersin ja Cloettan sponssaamia juttuja. Myös Oulun Make Up Store osallistui iltaan sponssaamalla arvontapalkinnon, jonka voitti Linda.

collage1.jpg

Goodie bagista paljastui Glitterin söpö palmikkokuosinen hupullinen huivi sekä kimaltavat korvikset, hiuspanta ja rannekoru. Uusi ravintola Sticky Wingers lahjoi meitä 20 euron lahjakortilla ja Cloetta oli sujauttanut kassiin vielä uutuussuklaataan.

Seuraaviin ja todennäköisesti tämän syksyn viimeisiin pikkujouluihin pääsenkin jo viikon päästä, kun oululaisten logopedien ainejärjestö Communica ry järjestää meille logoille omat pikkujoulut. Blogipikkujouluissa minulla oli sama asu kuin publiikkipäivänäkin, mutta logojen pikkujouluihin olen suunnitellut jotain hieman erilaista ja jouluisempaa: ehkäpä laitan punaisen maksimekon tai uuden vihreän maksihameen. Millaisissa vaatteissa sinä olet juhlinut pikkujouluja tänä vuonna?

 

x Marjo

suhteet oma-elama suosittelen hopsoa
Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *