Poikkitieteellistä biletystä

Moi!

Eilisen bileillan jäljiltä tämä päivä onkin sitten kulunut lämpimässä peitonmutkassa köllötellessä ja kotia siivoillessa. Suuntasin ystäväni kanssa eilen haalaribileisiin teinien suosikkipaikkaan Tivoliin, jossa juomat maksavat maltaita ja musiikki on kuurouttavan kovalla. Ilta oli kuitenkin kiva vesilinjan, hyvän seuran ja korvatulppien ansiosta. Olen käynyt nyt kaksi kertaa kyseisessä baarissa opiskelijabileissä ja molemmilla kerroilla hämmennystä ovat herättäneet aivan järkyttävän kovalla soiva musiikki, Kaija Koon tahtiin pöydillä tanssivat kanssajuhlijat ja lähes poikkeuksetta erittäin huonot biisivalinnat (mm. Skrillexiä ja The 69 Eyesia). 

Tällaisessa haalariasussa lähdin eilen illalla liikkeelle:

img_2053.jpg

Toppi: H&M. Korvikset: second hand. Kello: Axcent.

Seuraavaksi suuntaan kellarivarastoon etsimään jouluvaloja. Jouluunhan on enää reilu kuukausi, joten on jo korkea aika laittaa talvisia koristuksia esille vai mitä mieltä olette? Valokaapeleiden vetämisen jälkeen on luvassa leffailta: Die Hard -putki jatkuu edelleen. Kivaa perjantai-illan jatkoa kaikille!

 

x Marjo

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Ah, nuoruuden nostalgiaa pukkaa täällä. Mutta: miten tuo sun haalari on noin puhdas? 😀

    1. En ole rymynnyt missään ojienpohjilla, en ole myöskään oksentanut/kaatanut juomia haalareilleni enkä ole edes istunut nurmikolla haalarit päällä. Eli olen siis ollut nössö. ;D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *