Sairaana

Olen onnistunut saamaan jonkun hyvin ärhäkän kesäflunssan, joka on johtanut yli viikon sairauslomaan sekä siihen, että olen yrittänyt keksiä jotain aktiviteettiä itselleni yskimisen oheen. Tässä muutamia havaintoja siitä, mitä voi tehdä silloin, kun ei jaksa tehdä muuta kuin makoilla sohvalla.

Sairaana voi:

– katsoa ihan älyttömän monta jaksoa Gossip Girliä. Ja Sopranosia. Ja Band of Brothersia. Ja Orange is the New Blackia. Ja kaikkia niitä äärimmäisen typeriä ohjelmia, jotka tulevat telkkarista öisin, kuten Kardashianit ja Ruotsin miljonääriäidit, jossa päähenkilöiden aivojen tilalle on ruiskutettu Botoxia.

– selailla Pinterestiä tuntikausia ja suunnitella, mitä ihania vaatteita haluaisin löytää reilun 1,5 viikon päästä alkavalla lomareissullamme.

– ommella hapsuhameen.

– leikellä muotilehdistä kuvia kollaasitauluja varten.

– pyytää poikaystävää tuomaan kaupasta kaikkia ihania herkkuja, jotka tieteellisesti todistetusti edistävät potilaan paranemista. Tai no, ainakin kohentavat mielialaa!

– tilata kosmetiikkaa FeelUniquelta.

– vertailla Makeup Revolutionin eri huulipunasävyjä tuntikausia ja päätyä tilaaman muutamia meikkejä Briteistä.

– miettiä, mille liikuntakurssille (aikuisbaletin lisäksi) sitä haluaisikaan soluttautua syksyllä.

– kuunnella ihan superlahjakkaan nuoren muusikkoystäväni levyä SoundCloudista.

 

Nyt kuitenkin köllähdän sohvalle jatkamaan elpymistä ja Band of Brothersin katsomista! 

 

x Marjo

Kommentit (4)
  1. Voi ei, kesäflunssat on kyllä tosi ärsyttäviä. Mutta pakko myöntää, että oot aika hyvä keksimään tekemistä sairauslomalla. Täytyy ottaa neuvosta vaarin 🙂 Pikaista paranemista!

    1. Liian harvoin on aikaa (ja pakko) vain loikoilla sohvalla, joten pitää käyttää tämäkin aika hyödyksi ja tehdä kaikkia niitä juttuja, joita terveenä ja liian kiireisenä ei kerkeä toteuttamaan. 😀

  2. Hei! Olen saanut blogistasi sellaisen kuvan, että sarjojen seuraamisen lisäksi pidät myös lukemisesta. Olisi kiva, jos tekisit postauksen kirjoista, joiden lukemista voisit suositella. 🙂
    Parane pian!

    1. Oot ymmärtänyt ihan oikein, tykkään tosi paljon lukemisesta! 🙂 Oon itse asiassa suunnitellu sellasta postaussarjaa, jossa esittelisin suosikkikirjojani teemoittain.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *