Sparkle. -blogi täyttää vuoden!

Sparkle.

Tasan vuosi sitten ilmestyi Sparkle. -blogin ensimmäinen postaus, joten tänään on se päivä, kun blogini täyttää 1 vuoden! 

Tässä vuoden aikana olen ehtinyt blogissani muun muassa julkaista asukuvia, tehdä useamman päivä kuvina -postauksen, vastata lukijoiden jättämiin kysymyksiin kysymyspostauksessa, esitellä ostoksiani videolla, julkaista oman vastineeni naked truth -tempaukseen, ilmaista mielipiteeni valtavirtablogeista ja fitness -ilmiöstä, kertoilla itsestäni faktoja ja tuunata kirppispaidan aivan uuteen uskoon.

Nyt blogin synttäripäivänä haluaisin kuulla teidän mielipiteitänne: millaisia postauksia tahtoisitte lukea, mikä blogissa kaipaa fiksailua ja millaisista postauksista ylipäätään pidätte eniten? Olisi myös kiva kuulla, millaisia lukijoita blogillani on, joten jättäkää vaan rohkeasti kommentteja boksiin. :)

 

x Marjo

Kommentit

Marjo A.
Sparkle.

Kiitos ihanasta kommentistasi sekä palautteesta! :) Kiva myös kuulla, kuka olet ja mitä opiskelet. 

Ja ihanaa, että olet tykännyt mielipide- ja videopostauksistani, ja kollaaseistani on välittynyt se, että olen oikeasti tehnyt ne ajan ja ajatuksen kanssa. Kiitos vielä blogini seuraamisesta ja kannustuksesta! :>

Kommentoi