Syysloman tarpeessa

Ensi viikolla se viimeinkin koittaa – syysloma nimittäin. Tällä viikolla pitää saada vielä muutamia opiskeluhommia pakettiin, mutta sen jälkeen ei tarvitse viikkoon vääntäytyä yliopistolle kertaakaan. Ihanaa! Lomaviikko ei tule kuitenkaan olemaan pelkkää sohvalla lötköttelyä (harmi!), sillä minulla on ensi viikolla 4 työvuoroa, ja opiskelijaterapiaan liittyvä vähintään 5 sivuinen työkin pitäisi saada tehtyä. Mutta ihanaa, että saan hetken hengähtää keskellä syksyä, sillä tämä alkusyksy on ollut ihan totaalisen kreisi: en ole varmaan koskaan aikaisemmin joutunut opiskelemaan niin paljon mitä nyt! Viimeisen 1,5kk aikana opiskeluun on joutunut käyttämään ihan hulluna aikaa ja päivät ovat pyörineet tällä rytmillä: klo 6 herätys, klo 8-16 yliopistolla, klo 17-21 opiskelua kotona ja klo 22 nukkumaan. Onneksi syysloman jälkeen luentojen määrä vähenee hieman eikä pakollisia läsnäolojakaan ole enää niin paljoa, joten eiköhän tästäkin syksystä selviä hengissä. Onko muita opiskelustressistä kärsiviä, jotka tuntevat saavansa sydänkohtauksen yrittäessään täyttää kaikki opiskelun asettamat vaatimukset?

IMG_3617.JPG

Kengät: Skopunkten. Housut, toppi, jakku ja rannekoru: second hand.

Opiskelu- ja työjuttujen vastapainoksi olen suunnitellut syyslomalle myös mukavaa tekemistä: joululahjaostosten tekoa Zeppeliinissä, saunailta ystävän kanssa, kirppiksillä kiertelyä ja mahdollisesti vielä reissu ystäväni luokse maaseudun rauhaan. Jee! Tänään pääsen myös vihdoin ja viimein kampaajalle, sillä latvat rutisevat kuivuuttaan ja hiusten joukosta saattaa myös löytyä muutama kaksikuusitoistahaarainen.

IMG_3623.JPG

Nyt kuitenkin kirmaan kampaajalle, jonka jälkeen ehdin ottaa vielä ihanat päiväunet fleecepeittoon kääriytyneenä ennen kun suuntaan iltavuoroon.

 

x Marjo

Kommentit (2)
  1. Vastaus ensimmäiseen kysymykseen: ON. Ihan jäätävällä pamauksella tuli tään syksyn opinnot. Eikä se, että vastareaktioni on olla tekemättä oikein mitään niistä auta koommin asiaa. Tsemppiä meille molemmille. 😉

    1. Todellakin tsemppiä! On ollu kyllä sellanen syksy, että huhhuh.

      Oon itekki kokeillu tuota ”äääää, on liikaa tekemistä, ei pysty. En siis tee mitään!” -taktiikkaa, mutta empiiristen tutkimusteni mukaan se ei ole kovin toimiva metodi. 😀 Mitä muuten opiskelet?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *