Top 5 kirppislöydöt

Sain vihdoinkin tämän lukijan toivoman postauksen tehtyä, eli nyt on luvassa viisi parasta kirppislöytöäni. Näiden valitseminen oli älyttömän hankalaa, sillä 98% meikäläisen vaatekaapin sisällöstä on peräisin kirppiksiltä. Mutta pakko oli valita vain viisi, muuten tästä olisi tullut ”Top 38456289 parasta kirppislöytöäni”, eikä sellaista kukaan jaksa lukea. Tässäpä siis suosikkini satunnaisessa järjestyksessä:

IMG_5868_1.jpg

See by Chloé, Kay -laukku, 15e.

Mikä on todennäköisyys sille, että löytää kirppikseltä aidon, nahkaisen merkkilaukun 15 eurolla? Varmaankin melkoisen marginaalinen, joten taivaankappaleet taisivat olla oikeissa asemissa, kun löysin tämän See by Chloén laukun Second Hand Storelta alkuvuodesta. Yllätyin todella paljon, kun laukun sisältä löytyi nahkainen date code -lappu hologrammitarroineen sekä Chloén aitoustakuukortti, jonka avulla sain rekisteröityä laukun kyseisen merkin nettisivuilla. Olen edelleen hämmästynyt tuuristani, sillä tämä laukku maksaa noin 300e uutena.

IMG_5865_1.jpg

Christelle&Co nahkatakki, 25e.

Löysin tämän kauniisti leikatun nahkatakin myöskin Second Hand Storelta ja rakastuin siihen heti, sillä takki oli kuin minulle tehty! Tykkään todella paljon siitä, että takki on edestä hieman pidempi kuin takaa eikä se myöskään hiosta niin kuin kierrätysmuovista valmistetut tekonahkatakit.

IMG_5864_1.jpg

H&M villakangastakki, 10e.

Tämän villakangastakin löytyminen oli melko onnellinen sattuma. Olin keväällä kiertelemässä Paljekirppiksellä ja kierroksen lopuksi menin sovittamaan löytöjäni. Edellistä sovittajaa oli hieman laiskottanut ja hän oli jättänyt sovituskoppiin kasan vaatteita – myös tämän takin, jossa oli vielä laput kiinni. Kokeilin takkia ja se oli ihana! Kippasin sen äkkiä omaan koriini ja suuntasin kassalle. Takki oli hieman väljä minulle, mutta ongelma oli helposti korjattavissa siirtämällä takin kiinnitysneppareita lähemmäs sivusaumoja, jolloin takin saa tiukemmin kiinni. Tässä(kin) takissa minua viehättää epäsymmetrinen leikkaus, jonka ansiosta takki on pidempi edestä kuin takaa.

IMG_5867_1.jpg

H&M:n punainen maksimekko, 10e.

Toukokuussa ystäväni valmistujaiset lähenivät, eikä minulla ollut mitään aavistustakaan siitä, mitä oikein puen juhliin päälle. Second Hand Storella rukouksiini löytyi vastaus punaisen maksimekon muodossa. Mekko oli vielä kaiken lisäksi se sama, jonka jätin nuukuuksissani edellisenä vuonna ostamatta ja tämä virhe jäi todellakin harmittamaan myöhemmin. Mekko oli ihan ylipitkä (niin kuin kaikki muutkin vaatteet minulle), mutta onneksi helma oli helposti lyhennettävissä. Tässä kuva mekosta in action.

IMG_5870_1.jpg

Monteiro Ribas:n mustat nahkakengät, 12e

Nämä nahkakengät löysin Second Hand Storelta varmaan 5 vuotta sitten. Kengät ovat jo hieman elämää nähneet, mutta viidenkin vuoden jälkeen ne ovat ensimmäinen kenkäpari, jonka kaivan kaapista kesän koittaessa. Ehdottomasti yksi parhaimmista kirppislöydöistä koskaan!

 

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Mikä on paras kirppislöytö, jonka sinä olet tehnyt? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (2)
  1. Kirppikset on niin parasta! Omiin mahtilöytöihin lukeutuu varmaan muutamat vintagemekot mitä olen löytänyt. Ja jakkutakit. Ja jonkunaikaa sitten löysin aivan hullun hienon pashminan.

    1. Niinpä! Oi, määkin rakastan jakkuja! Pashminasta tulikin mieleeni: vuosia sitten luulin löytäneeni kirppiksen pimeydestä täydellisen, mustan pashminahuivin, mutta kotona tämä mahtava musta huivi paljastuikin ruskeaksi. 😀 Fail.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *