Uudet hiukset LS-Stylestä

Olin käynyt edellisen kerran kampaajalla joskus muinoin ennen joululomalle jäämistä. Ohuet ja hentoiset hiukseni olivat kasvaneet sen jälkeen huimasti ja saavuttaneet sen tilan, etteivät ne olleet oikein minkään mittaiset – eivätkä myöskään näköiset. Päätin siis suunnata viime perjantaina LS-Styleen, jossa ihanaa blogia pitävä Elisa tekee tukkataikoja! Minulla ei ollut oikein mitään käsitystä siitä, että mitä haluan hiuksilleni tehtävän, sillä salaa haaveilen pitkästä tukasta, vaikka tiedän, että pitkän tukan kasvattaminen on toivotonta tällaisella lirulla hiuslaadulla. Onneksi Elisalla oli selvä visio klassisesta pitkästä polkasta! Pituudesta napsaistiin pois yli 5 senttiä ja hiusten latvat leikattiin tasamittaan, jolloin tukka näyttää paljon tuuheammalta, kuin runsaalla kädellä kerrostettu versio. Tässäpä siis ennen ja jälkeen kuvat hiuksistani:

collage3.jpg

Olen niin tyytyväinen tähän uuteen tukkaani! Harmi vain, että en itse saa sitä arkena näyttämään ihan noin tuuhealta ja ihanalta, mitä Elisan laittamana… Tällä hetkellä hiuksissani on täysin oma luonnollinen värini, joka näyttää ainakin omaan silmääni yllättävän kivalta! Mitä mieltä sinä olet pienestä muodonmuutoksestani?

 

x Marjo

Kommentit (8)
  1. Super ihana kampaus! Sopii älyttömän hyvin ja värikin on kaunis. Ehdottomasti alat opetteleen kihartamista, kun tulos on noin upea 😉

    1. Kiitos kuuluu taitavalle kampaajalle! 🙂 Mulla lymyilee tuolla lipaston laatikossa Remingtonin kiharruspuikko, mutta hieman pelkään sen (tai minkään muunkaan tulikuuman kiharrusvälineen..) käyttämistä, sillä oon varma, että poltan sormeni, niskani, korvani ja poskeni yrittäessäni väkertää kiharoita. Ehkä tässä(kin) asiassa harjoitus tekee mestarin!

  2. elisajohanna
    23.3.2015, 22:15

    Sulle kyllä passaa niin hyvin tuo vähän lyhyempi mitta, niin paljon terveemmän näköset hiukset! 😉

    1. Niinpä! Nyt vasta kuvia vertaamalla tajuaa, miten jäätävään kuntoon toi mun tukka oli päässyt! Kiitti Elisa vielä uudesta lookista! :>

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *