10 PISTETTÄ ROOMALLE

Tänään onkin taas vuorossa lepopäivä, joten ei höpötellä treenaamisesta sen enempää. Kotiuduin alkuviikosta Roomasta ja täytyy kyllä sanoa että menetin sydämeni kaupungille täysin. Odotukseni olivat melko pienet loppujen lopuksi ja ne ylitettiinkin reippaasti jo heti ensimmäisenä päivänä. Meillä sattui todella hyvä tuuri säiden suhteen ja joka päivä aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta. Ajankohta oli muutenkin mukava Rooman matkalle, koska turistikausi oli loppunut ja kauduilla sai kuljeskella melko rauhassa. En usko, että menisin sinne ihan kesällä uudestaan, mutta huhtikuu esimerkiksi voisi toimia myös. 

Se on hassua, kuinka paljon tuollainen pidennetty viikonloppu tekee mielialalle tämän pimeyden keskellä. Tuntuu kuin olisi ihan uudestisyntynyt. Kävimme katselemassa tärkeimmät turistikohteet, mutta silti aikaa jäi melko paljon vain ulkona istuskeluun, terassiviineille, päämäärättömään haahuiluun ja totaaliseen rentoutumiseen. Lomamodessa yksi parhaista asioista on se, että keskustelut ovat todella antoisia. Kun ei ole häiriötekijöitä ja toisen kanssa höpöttää 18 tuntia putkeen, ajautuu jutut helpommin syvällisempiin aiheisiin. 

Haluan vinkata ainakin muutamasta hyvästä paikasta teille, mutta tänään kuitenkin vähän kuvia tästä upeasta kaupungista. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *