10 syytä matkustaa Malediiveille

Meri on ihan uskomattoman kirkasta ja turkoosia. Vaikka monia upeita rantoja on tullut nähtyä, ei mikään kyllä vedä vertoja tälle vedelle. 

 

Kala on tuoretta ja sitä on tarjoilla joka päivä.

 

Vedenalainen maailma on ihan omaa luokkaansa ja siihen pääsee tutustumaan sukellusretkillä tai snorklaamalla. 

 

Veden päälle rakennetut Villat on juuri niin hienoja kuin kuvissakin. Ja mikä parasta, niistä pääsee omia rappusiapitkin suoraan veteen. 

 

Iltaisin rantaan tulee pieniä haita, jotka eivät kuulemma tee ihmisille mitään. 

 

Vaikka ei olisikaan valinnut all inclusive- pakettia, ei tarvitse rahoja tai korttia kantaa mukana, sillä kaikki laitetaan huoneen laskuun ja koko potti maksetaan lähtiessä. 

 

Aikaerorasituksesta ei juuri tarvitse kärsiä, sillä Suomeen on vain kahden tunnin ero. 

 

Saaria on niin monia, että oikea löytyy varmasti jokaiselle budjetille. Jos haluaa pärjätä mahdollisimman edullisesti, voi suunnata paikallisten asuttamille saarille.

 

Saaret ovat sopivan pieniä, jotta joka paikkaan voi tallustella vaikka paljain jaloin. 

 

Iltaisin voi makoilla riippukeinussa ja tuijotella kirkasta tähtitaivasta. 

Kommentit

Yksi syy lisää:

TÄÄLLÄ SATAA RÄNTÄÄ/LUNTA NYT!!!! :D

 

https://faijahommia.fi/

Elisa Lepistö

Ounouuu! Eiköhän se kevät nyt pian ala Suomessakin:)

Saranda
Tyhjä ajatus

En ehkä kestä. <3 Ja en muuten tiennyt että Malediiveilla on vaan kahden tunnin aikaero Suomeen. Entistä enemmän syitä pitää se bucket listillä... :) Kiitos kuvista, oli ihana päästä hetkeksi loskakeliä pakoon.

Elisa Lepistö

Joo se tuli mullekin vähän yllätyksenä! Aikaero on aina niin inhottavaa, että tää oli kyllä iso plussa! :)

P (Ei varmistettu)

Heippa! Oliko teillä muuten kyseessä jonkun näköinen yhteistyömatka vai ihan huvimatka?:) Mietein kun aluksi sain käsityksen että kyseessä on yhteistyöreissu, mutta puhuit aiemmassa kommentissa lentojen hinnoista ja varauksesta, niin aloin pohtimaan oletteko sittenkin vain lomalla:D

Elisa Lepistö

Ostettiin itse lennot, mutta tehdään täältä käsin töitä :) Että vähän ehkä sellainen kombo :D

Missa (Ei varmistettu)

Ihania kuvia. Olen itse käynyt Malediiveilla viisi vuotta sitten ja voin sanoo et sen jälkeen ei oikein rannat säväytä muissa paikoissa. Vaikka hienoja rantoja ja vesiä on tullut senkik jälkeen kierrettyä niin jotain maagista on malediivien vesissä ja vedenalaisessa elämässä. Me snorklataan paljon niin missään mualla ei ole päässyt niin sisälle siihen maailmaan kuin Malediiveilla. Vielä joskus takaisin sinne &lt;3 Nauttikaa päivistä siellä, tulette kaipaamaan sinne vielä. :)

Elisa Lepistö

Aaaah, tiedän jo nyt että tänne jää kyllä pieni pala sydäntä. Pitää nauttia nyt viimeisistä päivistä täysin rinnoin :)

laurinha74 (Ei varmistettu)

Malediivit on paratiisi. Laskeuduin itse ensimmäisen kerran Maleen 1989, jolloin ei ollut somea, ja ainoa asia, jonka olin paikasta nähnyt oli kaksi huonolaatuista kuvaa matkatoimiston esitteessä. Toki silloinen 15-vuotias minäni otti tuon turkoosinisen meren ihan itsestäänselvyytenä. Olen laskeutunut Maleen kymmeniä kertoja, mutta välissä oli sitten 20 vuotta ilman, että olisin ollut Malediiveillä. Nyt minulla on krooninen "malediivinenkuume", ja sinne on pakko päästä edes kerran vuodessa. Olen nähnyt useita saaria, mutta Summer Island on lempipaikkani. Ihmettelen vain miten kolme nuorta naista on eksynyt sinne saksalaisten (ja muutaman britin) turistien keskelle :D? SIM ei välttämättä ole mikään supercool paikka. Ja juuri sen vuoksi tykkään siitä eniten.
Sinun 10 syytä ovat kyllä samat kuin minun olisi, jos listaisin. Ihan jokaikisen pitäisi edes kerran päästä näkemään tuon paratiisin kauneus, ja se veden väri &lt;3!

Elisa Lepistö

Me valittiin tämä saari aika randomilla :D Mutta ollaan kyllä tykätty kaikki tosi paljon! Ja plussaa myös siitä, ettei ollut mikään ihan järkky matka. Ja siiis tää saaren ruoka on ihan mieletöntä!!! <3 Ymmärrän hyvin, miksi oot ihastunut tähän paikkaan :) 

Evita (Ei varmistettu)

Miten päädyitte tolle saarelle, missä ootte? Onko kyseessä valmismatka vai omatoimimatka? Oliko lennot kalliit? Mitä kautta varasitte hotellin?

Elisa Lepistö

Valittiin saari aika randomilla, kun kukaan tuttu ei ollut käynyt täällä. Tsekkailtiin vaan hotels.comista kivannäköisiä hotelleja, jotka oli jotenkin järkevän hintaisia ja suht lähellä Malen kenttää. Lennot puolestaan ostettiin momondosta ja hintaa tuli muistaakseni n. 600(?) euroa. Omatoimimatka kyseessä :) En oikein muita teekään. 

Haidiina (Ei varmistettu)

Heippa! Siis ensinnäkin huhhuh mitä kuvia❤️ Mua kiinnostaa aina rantakohteissa se millainen pohja vedessä ja rannoilla on? Muistan kun Thaimaassa vähän petyin kun phi phin rantavedessä vipeltelikin sadoittain pieniä rapuja ja niiden päälle ei ollut kiva astua.. ja tätähän ei kuvista näe. Miten on siis Malediiveilla? Ja olisi aika todella mahtavaa jos tekisit reissustanne vielä kunnon matkapostauksen.. mielellään myös hintoineen koska olisi aika kiva alkaa itsekin säästämään samanlaista reissua varten. Menittekö jonkin matkatoimiston valmismatkalla vai hommasitteko itse lennot ja majoitukset erikseen?

Elisa Lepistö

Rapuja on! Mutta vain iltaisin. Pohjassa on jonkin verran isompia kiviä, joten mikään puuteripohja ei ole ainakaan tällä saarella. Näissäki voi olla eroja. Se ei kuitenkaan ole ainakaan minua haitannut lainkaan :) Vesi on niin kirkasta että tietää mihin astuu. Teimme melko vähän selvittelyjä ennen reissua, ja varattiin vain ihan tuntumalla hotelli ja lennot erikseen :D En osaa siis ehkä mitään kattavampaa vastausta tähän antaa. Tuolla edellisessä postauksessa joku osasi hyvin antaa vinkkejä vähän tarkempaa selvitystyötä tehtyään. :)

Lotta Puodinketo
LottaKaarina

Aivan älyttömän upeita kuvia! Niin kaunista. Matkakuume ei näillä kuvilla kauheasti helpota :D

Minnapa (Ei varmistettu)

Mahtavan näköistä. Mua kans kiinnostaisi suuntaa-antava matkabudjetti, olen aina ajatellut että Malediivit on tosi kallis paikka ja että pitäisi säästää hulluna ennen kuin kannattaa lähteä, millainen hintataso tuolla Summer Islandilla on? Tuleeko all inclusive halvemmaksi kuin yksittäiset ateriat? Koska siellä ei varmaan sinänsä ole paljon tekemistä, niin tuntuuko viikko ihan riittävältä lomailuajalta?

Elisa Lepistö

Meidän huoneeseen kuului kolme ateriaa, mutta ei juomia. Kerran otettiin listan ulkopuolelta lounaat, ja taisi olla jotain 12 euroa. Juomat olleet myös ihan normaaleissa hinnoissa, joten ehkä vähän turhaan oli pelännyt Malediivien korkeaa hintatasoa, josta oli peloteltu. Ja kyllähän täällä viihtyisi vähän pidempäänkin. Viikossa toki ehtii varmaan ihanasti rentouduttua!

Lizzz (Ei varmistettu)

Näin matkailualan opiskelijan näkökulmasta tämä kommentti kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta:
"Vaikka ei olisikaan valinnut all inclusive- pakettia, ei tarvitse rahoja tai korttia kantaa mukana, sillä kaikki laitetaan huoneen laskuun ja koko potti maksetaan lähtiessä."
Eli syy mennä Malediiveille on, ettei tarvitse kantaa rahaa mukana koska kaiken voi maksaa lopuksi. Lentokentällä vai? Aika kätevä maa.
Tarkoitus ei ole kettuilla vaan ihan oikeasti pohtia sitä, että onko Malediivit matkakohteena sellainen paikka jossa ollessaan on jossain toisessa todellisuudessa?Paikassa jossa koko maa onkin yhtäkkiä resortti rannalla? Paikassa jossa turistina ajattelee eri tavalla kuin muissa maissa matkustaessaan?
Oot kuitenkin reissannut suht paljon joten ehkä sulla on mielipiteitä tähän :)

Elisa Lepistö

En nyt ehkä saanut kiinni sun kysymyksistä? Tietysti puhun vain tästä paikasta, jossa olemme käyneet :D Muista ei ole mitään kokemusta, mutta ajattelin että se nyt ehkä on selvääkin lukijalle. 

Maiju1111 (Ei varmistettu)

Aaahhh nää kaikki sun kuvat!! &lt;3 olin juuri reilu kuukausi sitten Malediiveilla, kun reissasin Sri Lankassa ja päätettiin tehdä ex-temporematka Malediiveille. Ja ei, viikon pyrähdys ei riittänyt alkuunkaan ja krooninen malediivikuume vaivaa pahasti. Päätin, että viimeistään kahden vuoden päästä on päästävä pidemmäksi aikaa kiertelemään Malediiveja ristiin rastiin. &lt;3 &lt;3 &lt;3 :D

AuroraV (Ei varmistettu) http://vivaciousbyaurora.blogspot.fi/

Siis jostain syystä oon aina ajatellut, että Malediivit on ihan sairaan kallis kohde, mutta hei nää sunhan vinkithän vaikuttaa ihan siltä, että tännehän voisi lähteä vaikka ensi talvena! :)

Kommentoi