16 kuvaa Nycin reissulta

Totesin ennen Nycin matkaa, että olen kuvannut niin tuhottomasti New Yorkia, että otan kameran mukaan vain jos todella tuntuu siltä. Niinhän siinä sitten kävi, että kannoin sitä vain yhtenä päivänä mukana. Onneksi puhelimissa on nykyään niin hyvät kamerat, että sain silti taltioitua fiiliksiä, ja poikaystävälläni oli kamera melkein jokaisena päivänä joten varastin muutamat kuvat hänen kortiltaan. 

Tässä kuitenkin vähän tällainen arkisempi valokuvapostaus, jossa sikin sokin puhelin- ja kamerakuvia.

Vanha kotikatumme <3 Tässä kulmassa meinaa aina vähän sydän pakahtua.

Midtown ja varmaan oman kesäni kuumin päivä. Asteita taisi olla 38, mutta tuntui reippaasti yli neljältäkymmeneltä. Tein toisaalta parhaat ostokseni tänä päivänä, kun oli pakko mennä aina välillä vilvoittelemaan kauppojen sisälle. 

Sunnuntain löysäilypäivä ja nämä naiset ! <3 Käytiin Red Hookissa Brooklyn Crabissa syömässä, tultiin Ikea-lautalla Manhattanille ja jatkettiin siitä toisella veneellä Williamsburgiin.

Näitä katuja tallaillessa on aina hauska kuvitella itsensä asumaan näihin upeisiin taloihin. Miettiä miltä maisema näyttäisi ikkunoista syksyllä, kun lehdet muuttuvat punertaviksi ja kaupunki astetta tunnelmallisemmaksi. Miltä tuntuisi istua ikkunalaudalla, juoda punaviiniä ja katsella ohikulkevia ihmisiä.

Williamsburgin Artist & Fleas - marketista löytyi Tontolle uusi hattu.

Tätä maisemaa ikävöin melko usein.

Helteinen Broadway ja lenkkareiden metsästys.

Ja uudet lenkkarit silloin kun ne vielä olivat valkoiset. Lopulta ehdin käyttää niitä vain 2 päivää ennen kuin ne kastui tulvassa ja menivät ihan likaisiksi. 

Museum of Sex ja valokuvanäyttely 70-luvun klubiskenestä. Rakastuin niin palavasti tuohon isoon kuvaan, että oli pakko ostaa sen printti museon gift shopista. Oli muuten mielenkiintoinen museo muutenkin, joten suosittelen käymään. Me meninne sinne ex tempore, kun tuli sadepäivä. Kävimme sen vieressä Nomad hotellin baarissa ensin drinksuilla. Siellä ollessa tulee aina olo, että on jossain gossip girlin kohtauksessa ja Chuck Bass astelee kohta sisään. :D

Paloporrasbisset ja äkillinen sadekuuro. 

Manhattan Sadun katolta katsottuna.

Sadepäivän luottokombo = Martensit ja lipallinen hattu. 

Vesitaksi Manhattanilta Brooklyniin. 

Iltapäiväroseet Mr. Purplen kattoterassilla. 

Finanssialue botskilta kuvattuna. 

Brooklyn - Manhattan. 

Pictures of me: Tomi Taskula

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanat kuvat! En oo koskaan ollut Nykissä mut tosiaan tuntuu että tiedän siitä paljon nimenomaan sun blogin ansiosta. :) Ja se on mahtavaa, mielikuvamatkailua parhaimmillaan. :)

Elisa Lepistö

Ihana kuulla Saranda! <3

Annika Miettinen

Aivan ihanan tunnelmallisia kuvia! ..Kyllähän tästä taas Nykin reissukuume nousi.. :D Olisi todella huippua joskus asua tuolla hetki! Miten muuten jos ei ole työviisumia ja paikallista pankkitiliäyms. niin onko ongelmia vuokrata kämppää?

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole blogin kirjoittaja mutta tiedän NYCin asuntokuvioista joten vastaan. On ongelma vuokrata kämppä pidemmäksi ajaksi jos ei ole paikallisia luottotietoja tai pankkitiliä yms. Turistina voi vuokrata kämpän airbnbn yms lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoiteteun sivuston kautta, jos uskaltaa voi myös käyttää craigslistia, siellä ei välttämättä paljoa kysellä taustoja kun vuokrataan kämppiä. Eli kämpän vuokraus esim 3 kk jonka turistiviisumi sallii sujuu mahtavan hyvin airbnbn kautta. Kannattaa ottaa huomioon että Manhattan on superkallis, edullisempaa on esim Queens ja Brooklyn.

Kunnon asuntoja pidemmäksi aikaa vuokraavalla on usein oltava suosittelijat sekä tietty rahamäärä pankkitilillä, jolla osoittaa että kykenee vuokranmaksuun. Se summa voi olla aika hulppea mitä vaaditaan. Ns. paremman väen taloihin ei välttämättä pääse ennen kuin naapurit näyttävät vihreää valoa.

Annika Miettinen

Okei hyvä tietää! Super kiitos sulle infosta! <3

noooraeveliiina
Noora Fisher

Upeita kuvia! Toivottavasti pian pääsisi itsekin näkemään Nycin! 

Mistä tuo siun beige hattu on ostettu? Kiitos!

Elisa Lepistö

Kiitos Noora! Se on Zarasta :)

windows 10 pro product key (Ei varmistettu) https://www.reddit.com/user/produkey/

I really loved reading your blog. I also found your posts very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he ejoyed it as well!

Heidi19975 (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, nycissä on vaan sitä jotain! Mistä sun aurinkolasit kattoterassilla kuvassa on?

Kommentoi