2 kesätyyliä

Kaupallinen yhteistyö: Zalando

Knit - Zalando (here*)

Ajattelen usein talvisin, etten ole oikein mekkonaisia. Tunnen itseni epämukavaksi yleensä kaikessa tyköistuvassa ja sen lisäksi on aina sukkahousut rikki eikä sopivia kenkiäkään löydy. En osaa oikein asustaakaan niitä ja monista yhdistelmistä tulee omaan makuuni aivan liian naisellinen. Kesäisin jotain kuitenkin tapahtuu ja kaivan yleensä kaikki mekot ja hameet taas kaapin pohjalta. 

Tänä kesänä olen erityisen ihastunut neulemekkoihin, ja löysiin helmasta hulmuaviin kukkamekkoihin. Neulemekot toimivat jotenkin ihanasti päivettynyttä ihoa vastaan sellaisena päivänä kun on vähän viileämpi. Ne toimivat myös yllättävän monessa tyylissä. Olen yhdistänyt tämän vaaleanpunaisen neulemekon vaaleisiin lenkkareihin, näihin niittibootseihin ja välillä pukenut sen jopa revittyjen farkkujen tai nahkahousujen päälle. Myös vaalea farkkutakki näyttää ihanan raikkaalta vaaleanpunaiseen yhdistettynä.

Kukkamekoissa viehättää tietynlainen boheemius ja rentous. Tämä kuvissa näkyvä yksilökin on jo saanut todella monta käyttökertaa. Hauskinta siinä on sen pituus, jota voi säädellä laittamalla oman kapean vyön vyötärölle, ja lyhentämällä sitä sillä tavalla yhdeksi illaksi (kuten näissä kuvissa olen tehnyt). Pitkä mallikin on ihana, ja näyttää todella hyvältä esimerkiksi maihareihin yhdistettynä. 

Täältä löydät lisää minun ja Saran lemppareita kesän valikoimasta. Mitkä trendit teitä puhuttelee tänä kesänä?

Dress - Zalando (here*) , Bag - Zalando (here*), Shoes - Zalando (here*)

*sisältää mainoslinkkejä

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

YES
Rohkaisua sinulle

Ääää mitkä kengät ja ääää mitä kuvia. Herranen aika!!

Elisa Lepistö

herranen aika! ihana :D ja joo oon ihan rakastunut noihin kenkiin!!! kiiitos!

Minnea
Minnean muruja

Oooh, mitkä kuvat! Ja kauniit on kyllä mekotkin :)

Elisa Lepistö

Kiitos Minnea! :) 

Voi kun olet kaunis. <3 Aivan ihania kuvia ja tekstiä on kiva lukea :) Rakastan itekki neulemekkoja :) <3 

Elisa Lepistö

Voi kiitos <3 Kiva kun luet!

Kommentoi