4 x ihana talvi

Tuntuu, että tänä vuonna ensimmäistä kertaa koko elämässäni nautin tästä ajasta täysin rinnoin. On ollut ihanaa olla kotihiiri ja katsoa elokuvia yöpuku päällä peittoon kääriytyneenä. Eikä edes mitään järkeviä elokuvia vaan kevyitä komedioita, joista tulee hyvälle tuulelle. On ollut myös kiva käydä kävelyillä. Auringonlaskuakin pääsee ihailemaan jo kolmelta. Sinne voi pakata myös termarillisen glögiä tai teetä, kuten me teimme. 

Talvi-innostuksissani olen oppinut muutaman asian. 

1. Fleece-vuorilliset trikoot on parasta mitä tiedän. Sen lisäksi että ne pitävät lämpimänä kylmälläkin kelillä, tuntuvat ne ihanilta ihoa vasten. 

2. Ulkoilu on melkeinpä kivempaa talvella kuin kesällä. Sen jälkeen on myös parempi fiilis kun palaa kotiin posket punaisina helottaen. 

3. Kylmällä säällä ei tule huonoa omaatuntoa sarjamaratoneista, leffaputkista tai siitä että viikonlopun viettää pyjamassa. 

4. Lämmin pipo on paras hankinta, mitä talvea varten voi tehdä. 

Aurinko näyttäytyy tähän aikaan niin harvoin, että sitä osaa todella arvostaa. Nyt pitääkin pakata äkkiä tavarat ja lähteä toimistolle ennen kuin aurinko on ehtinyt laskea. Miten kaikilla on mennyt joulu? Ollaanko siellä talvesta yhtä innoissaan kuin täällä?

 

 

 

Kommentit

Eee (Ei varmistettu)

Moikka, mistä olet ostanut snäpissä monesti näkyneen beigen/vaaleanpunaisen kaulahuivisi? :)

Elisa Lepistö

Moi, se on zalandolta Day Birger et Mikkelsen, mutta taitaa olla tällä hetkellä loppuunmyyty :/

Amandaeiini (Ei varmistettu)

WHAAAT mistä saa fleece-vuorellisia trikoita!??! Ihanansävyisiä kuvia nää! :)

Elisa Lepistö

Mun on Umbrot! Mutta niitä on kuulemma monillakin eri valmistajilla. Mulle tää oli ihan uus tieto :D

Kommentoi