8 v.

DSC_5000n.jpg

En ole mitään romanttisinta tyyppiä. Kauniskin ele muuttuu helposti silmissäni korniksi ja jollain tapaa vaivaannuttavaksi. Arvostan enemmän arkisia huomionosoituksia, kuin kynttiläillallisia tai ruusupuskia. Rakastan sitä, että poikaystäväni keittää minulle joka ikinen aamu kahvia. Ja näin on tänään tapahtunut tasan kahdeksan vuotta. Melko hurja aika. 

Vaikka romanttiset asiat saavat minut helposti näyttämään kieltä, olemme jostain syystä aina juhlineet jollain tapaa vuosipäivää. Ei välttämättä niillä kaikkein romanttisimmilla tavoilla, mutta joka vuosi kuitenkin jotenkin. On muun muassa käyty korkeasaaressa, kilistelty purjeveneellä koko ystäväporukan kanssa, seisty sateessa ensitreffipaikalla muistelemassa menneitä, ja tehty kahdestaan baarikierros Helsingissä. 

Tämän vuoden suunnitelmat eivät ole vielä selkiintyneet, mutta jollain tapaa tätä on pakko juhlia ja pitää perinnettä yllä. Sää ei ole mitenkään otollisin ulkoaktiviteeteille, mutta eiköhän sitä jotain keksitä. Aina voi mennä keilaamaan, hohtominigolfiin, pitää bilis- tai dartsiturnauksen tai painella Kallion Rivieraan katsomaan elokuvia ja juomaan viiniä. Jokatapauksessa jotain meidän näköistä. 

Nyt kuitenkin suihkuun ja toinen kuppi kahvia naamaan. Ihanaa päivää!! <3

DSC_5015.jpg

DSC_5024.jpg

DSC_5002 copy.jpg

DSC_4864-2.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *