8 viikon Warrior Challenge takana, mitä jäi käteen?

8 viikkoa kestänyt Warrior Challenge on nyt ohi. Oikeastaan se on ollut jo pari viikkoa, mutta vasta nyt ehdin summailemaan omia fiiliksiäni sen osalta. Viimeinen viikko meni valitettavasti kipeänä sängyn pohjalla, jonka takia en päässyt lopputestejä vetämään. Kävin inbody-mittauksessa joka kuulemma ei ollut kovin luotettava, sillä olin maannut juuri kipenä sohvalla viikon ja syönyt todella huonosti. En kuitenkaan tarvitse testejä siihen, että huomaan miten kunto on noussut kohisten. 

Omat tavoitteeni, jotka kirjoitin tännekin, olivat seuraavanlaiset: "Tavoitteena on kahdeksan viikon jälkeen olla voimmakkaampi kuin koskaan aiemmin. Haluan taas pystyä vetämään leukoja ja punnertamaan ojentajapunnerruksia. Lähtötasoni on ihan ok, joten uskon että jo ihan muutaman viikon aikana alkaa tulla tuloksia jaksamisen suhteen. "

Nuo tavoitteet täyttyivät. Pystyn vihdoin punnertamaan ojentajapunnerruksia polvet ilmassa, ilman että kyynerpäät naksuu ja vihloo. Pystyn myös vetämään leukoja pitkän tauon jälkeen. Yllättävää kyllä, nämä tavoitteet tuntuvat nyt toisarvoisilta siihen verrattuna, miten Warrior Challenge (ja ylitääpään koko TFW:n meininki) on vaikuttanut mentaalipuoleen. 

Paras tapa karistaa negatiivinen päänsisäinen puhe tai katkaista huonosti alkanut päivä on marssia TFW:n seinien sisälle ja imeä sitä energiaa itseensä. Joka tuntia ennen kuultavat motivaatiotarinat jäävät mieleen ja muistuvat juuri oikealla hetkellä mieleen. Tuntuu myös, että olen pystynyt jakamaan sitä energiaa eteenpäin ystäville, perheelleni ja teille kaikille. 

Vaikka kahdeksan viikon haaste on ohi, treenit jatkuu tästä eteenpäin samalla kaavalla.

Onko teillä muuten postaustoiveita treeneihin liittyen? 

Picture:Sara Vanninen, edit:me

 

 

Kommentit

Eltsiii (Ei varmistettu)

Pystyykö noihin treeneihin lähteä mukaan siis ilman tuota 8 vko:n kurssia? :)

Elisa Lepistö

Pystyy ehdottomasti!! :) kaikki liikkeet käydään aina läpi ennen tekemistä, joten ei haittaa vaikka ei osaisi mitään entuudestaan! 

Nyt se leuka-setti minttiin. Hyvä Elisa! :)

 

https://faijahommia.fi/

Elisa Lepistö

Thodellaki! :) saat sit korjailla damagea :D

Lal (Ei varmistettu)

Ihanaa, että sun kokemus TFW:ltä on noin hyvä. Oma kokemukseni paikasta on aivan toisenlainen, niin että päätin lopettaa siellä treenaamisen.

Odotin siihen hintaan kaikkea tuota, mitä postauksessasi sanoit. Valitettavasti itse en päässyt kokemaan minkäänlaista yhteishenkeä. Somen kautta luotu kuva salista kuulosti täydelliseltä, mutta todellisuus oli toinen. Ilmapiiri oli nuiva, ja valmentajat mukavia vain vakkareille tai somepersoonille, jotka treenin aikana keskittyivät kuvaamaan omia suorituksiaan. Itse yritin aina tsempata pariani tai aloittaa keskustelun tynkää, ja suurimmaksi osaksi kokemukset eivät kannustaneet tämänkaltaisen käyttäyttmisen jatkamiseen. En tarkoita, että suun täytyisi käydä koko aika ja high fivein lennellä, mutta paikasta luotu brändi oli aika kaukana siitä todellisuudesta, jonka siellä kohtasin. Blogeissa ja someissa luotu kuva tosiaan ei vastannut "tavallisen" treenaajan odotuksia.

Elisa Lepistö

Onpa kurja kuulla, että sun kokemus on ollut tollanen. En ole kuullut vielä keneltäkään vastaavia kokemuksi, mutta jokainen kokee tietysti asiat omalla tavallaan, enkä yhtään siis väheksy sun fiiliksiä. Omalla kohdalla painoi kuitenkin juuri se, että koen tuolla olevan niin hyvä yhteishenki. Vanhemmat konkarit tulevat reippaasti tutustumaan ja valmentajat opettelevat mahdollisimman nopeasti kaikkien nimet. Muilla vastaavilla saleilla olen tuntenut olon paljon ulkopuolisemmaksi, sillä en ole se joka olisi ensimmäiseksi tekemässä aloitetta uusien tyyppien kohdalla. Pidän myös siitä, että tuolla saa tehdä oman tason mukaan, eikä arvoteta sen mukaan kuinka paljon rauta nousee, tai tekeekö leuanvetoja kumpparin vai lisäpainon kanssa. Mun kokemukset on juurikin tuo, että yläfemmat lentelee ja tsempit on korkealla! :)

Lal (Ei varmistettu)

Mäkin olisin niin kovasti toivonut juuri tuota tsemppihenkiä. Itse en kyllä kokenu että kukaan olisi tullut tutustumaan ja moikkauksiin vastattiin melki niheästi. Ja koen kyllä että yritin olla aktiivinen, en todellakaan seisonut naama nurkassa mököttämässä :D. Mutta kokemukset vaihtelee paljon, itse oon kuullu samankaltaisia kokemuksia muiltakin. Että tietty jengi pyörittää sitä brändikuvaa salista.

Mutta musta on tärkeää että muilla on hyviä kokemuksia enkä itse vähättele niitä tai halua mollata paikkaa. Halusin vaan jakaa oman kokemuksen, joka poikkeaa tästä TFW-hypestä aika suuresti. Toivon aina, että tulee esiin myös erilaisia mielipiteitä paikoista.

Elisa Lepistö

Tsekkaapa Lal tuolta alhaalta Johanneksen kommentti :)

Kriselda
Kriselda

Jee! Mullakin treenihaaste ohi ja kesää kohti samalla kaavalla. Eniten odotan sitä, että pääsee ensi viikolla teidän kaa TFW:lle! 

Elisa Lepistö

Jeeee, säkin oot tulossa! Ihan mahtavaa :) <3 

Hatsolo (Ei varmistettu) http://www.johanneshattunen.com/blog

Moikka Lal,

Harmillista, että olet kokenut salimme ilmapiirin kuvailemallasi tavalla. Pahoittelemme asiaa koko henkilökunnan puolesta. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että niin uudet asiakkaat kuin vanhemmat konkarit tuntevat olonsa tervetulleeksi salillamme. Me kuitenkin uskomme toisiin tilaisuuksiin ja haluaisimme mieluusti tarjota sinulle ilmaisen kuukauden TFW treeniä salillamme. Ota rohkeasti yhteyttä johannes@tfwhelsinki.com ja parannetaan meininkiä porukalla!

Terveisin,
Johannes "Hatsolo" /TFW Helsinki

ellipp (Ei varmistettu)

Joku aiempien vuosien tapainen (esim vatsalihastreenit muutama vuosi taaksepäin) kesätreenijuttu ois kiva! Tai ihan ylipäänsä joku pidemmälle ajanjaksolle kehitelty systeemi, niitä jaksan ainakin ite yleensä tehdä paremmin kun satunnaisia :)

Elisa Lepistö

Hei tosi hyvä idea!!! Kiitos :) pitää miettiä joku hyvä haaste taas!

Kommentoi