Kanaa ja nuudeleita kookoskermakastikkeessa

DSC_2640.jpg

Helpot arkiruoat jatkuvat vaikka viikonloppu onkin! Tämä on valmistuksessa todella nopea, mutta maistuu kuitenkin varsin hyvältä. Annos toimii myös ilman porkkanaa ja kesäkurpitsaa pelkillä nuudeleilla. Kaipasin itse jotain kasvista mukaan, jonka takia raastoin niitä nuudelien sekaan. Olisin kaivannut annokseen myös korianteria, mutta sitä ei ollut lähikaupassamme, joten koristeluun tuli herneenversoja. 

Kauppalistalle:

  • pieni pala inkivääriä (noin peukalon kokoinen)
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl soijaa
  • kuivattuja chilihiutaleita tai 1 tuore chili
  • 1 lime
  • kanaa 300 gr fileesuikaleina
  • 2 porkkanaa
  • 1/2 kesäkurpitsa
  • lasinuudeleita
  • kookoskerma

Paista kanat kuumassa pannussa öljyssä ja suolaa ne. Purista valkosipulin kynnet pannulle ja lisää soija sekä kookoskerma. Leikkaa inkivääri pieniksi paloiksi ja lisää se pannulle. Sekoita ja anna seoksen kiehahtaa. Valmista nuudelit ohjeiden mukaan ja raasta porkkana ja kesäkurpitsa pieniksi nauhoiksi. Lisää valmiiseen kastikkeeseen chiliä maun mukaan ja purista limen mehu. 

Hyvää ruokahalua ja ihanaa viikonloppua!

DSC_2648.jpg

DSC_2642.jpg

 

hyvinvointi liikunta