Kanaa à la Jon Olsson

DSC_3209.jpg

Ennen blogini vakiokamaa olivat kaikenlaiset eri kanareseptit. Muistan, että jossain vaiheessa suosituimpia blogiini liittyviä hakuja olivat nimenomaan ”Start living your best life kana” -aiheeseen liittyät haut. Nykyään olen kuitenkin pyrkinyt syömään kasvispainotteisesti, jonka takia kanareseptit ovat loistaneet poissaolollaan. 

Katselin kuitenkin eilen aamulla Jon Olssonin vlogia, jossa hän valmisti niin herkullisen näköistä kanaruokaa, että oli pakko kokeilla itsekin heti perässä. Jonilla taisi olla tässä kanan alla vielä leipä, mutta itse tein pelkät kanapihvit. 

Kauppalistalle:

2 kanan rintafilettä

2 punajuurta (ostan itse esikeitettyjä, koska en jaksa koskaan keittää niitä)

1 pötkö vuohenjuustoa

Pinjansiemeniä

hunajaa

kasviksia lisukkeiksi (itselläni oli vain parsakaalia)

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Asettele leivinpaperin päälle kanan rintafileet ja suolaa kevyesti. Leikkaa punajuuresta ohuita viipaleita ja laita ne fileiden päälle. Leikkaa myös vuohenjuusto ja asettele se punajuuren päälle. Valuta päälle hunajaa noin 1/2 tl /filee. Laita uuniin 15-20 minuutiksi. Paahda sillä aikaa pinjansiemenet pannulla (noin kourallinen) ja ripottele ne uunista tulleiden pihvien päälle. 

Oli kyllä oikein herkullista ja mukavan helppo valmistaa! Tätä tulee varmasti tehtyä vielä uudestaan. 

DSC_3206.jpg

DSC_3207.jpg

hyvinvointi liikunta ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.