Simppeli savusiikapasta

Mukavaa maanantaita! Olen hiukan joustanut viime päivinä lihattomasta lokakuusta merenelävien merkeissä ja aion jatkaa samaa linjaa loppuun asti. Edelleen pyrin syömään mahdollisimman paljon pelkkiä kasvisruokia, mutta en ole kalaruokien kanssa niin ehdoton. 

Äsken tein lounaaksi ihan mielettömän hyvää pastaa. Laitoin viikonlopusta jääneet pastan jämät pannulle lämpenemään tilkassa öljyä. Sekoitin joukkoon n. 2 ruokalusikallista chevreä, kämmenellisen perattua savusiikaa ja tuoreita basilikan lehtiä. Koska pasta oli jo valmiina, eikä kalaa tarvinnut kypsentää, meni aikaa alle 5 minuuttia. 

Maut kävivät mielestäni todella hyvin yhteen. Vähärasvainen kala sopi rasvaiseen juustoon ja basilika raikasti annosta jollain tavalla. 

Noista teidän arvontavastauksista tuli muuten mieleen, että voisi aloittaa sellaisen tavan, että joka ilta kirjoittaisi ylös/ kertoisi kumppanilleen/ miettisi mielessään vaikka 3 asiaa, mitkä on tehnyt onnelliseksi päivän aikana. Niinkuin muutama teistä mainitsikin, jo niiden kivojen asioiden ajattelu tekee onnelliseksi. Mikä olisikaan parempaa kuin päättää jokainen päivä miettimällä niitä ihania asioita joita elämässään jo on. Taidan aloittaa heti tänään.

Valoista ja onnentäyteistä viikkoa kaikille!

EDIT: Luin äsken ihanan Kiran blogitekstin ja suosittelen kaikkia muitakin lukemaan tarinan kalastajasta ja liikemiehestä. Se herätti ainakin minussa paljon ajatuksia:)

muoti paivan-tyyli trendit ostokset
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.