EILEN LAUTASELLA

Mitä simppelimpää ruokaa syön, sen paremmin kehoni voi. Eilen teinkin tällaisen yksinkertaisen ”aterian”.  Paistoin  kananfileitä, johon laitoin mirin-riisiviinietikkaa, soijakastiketta ja hunajaa. Sillä aikaa kun kanat paistuivat, tein meksikolaistyyppisen guacamolen, johon tulee:

  • 1 avokado
  • 1 limen mehu
  • 1 pieni punasipuli 
  • 1 tomaatti tai muutama miniluumutomaattia.

Muuta ei sitten ateriaan tarvitakaan. Leikkasin muutaman siivun kurkkua sivuun, kun pelkäsin että annos olisi liian suolainen ilman sitä. Ei niitä tosin olisi tarvittukaan. Erittäin raikas ja maukas annos. Kivaa viikonlopun alkua kaikille!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.