Aamun herkkuhetki

Hyvää huomenta!
Jos tykkäät herkutella joskus erikoiskahvien kanssa, suosittelen kokeilemaan kahvin kanssa jotain makusoijamaitoa. Aivan pienikin tilkka saa kahvin maistumaan todella herkulliselta! Ja tämä on paljon terveellisempää, kuin kahviloiden erikoiskahvit missä on kasa kermavaahtoa päällä.


Itse olen kokeillut vain tällä vaniljasoijamaidolla, mutta työkaverini kertoi juovansa oman kahvinsa suklaasoijamaidon kera. Kuulostaa herkulliselta, täytyy ehdottomasti kokeilla!

Mukavaa perjantaita kaikille! Tänään tulossa postaus tupakoinnin lopettamisesta :)

Kommentit

Tahra (Ei varmistettu)

Jee, mun toivepostaus tulossa! Kivakivakiva, kiitos jo etukäteen!

Elisa (Ei varmistettu)

:) eipä mitään!

Anna A (Ei varmistettu)

Pystyykö tuota soijamaitoa vaahdottaan?-Anna-

Elisa (Ei varmistettu)

Ei taida pystyä :/

Anonymous (Ei varmistettu)

Nyt täytyy kyllä sanoa että höpöhöpö. Ensinnäkin, soijaa ei kannata syödä joka päivä, tässä montakin syytä miksi: http://www.aitoterveys.fi/Soija.phpJa toiseksikin, tuossa tuotteessahan on kolmanneksi eniten sokeria? Ei nyt sillä että puolustelisin mitään 'tavallisiakaan' erikoiskahveja, niissäkin on lisänä yhtä sun toista ison sokerimäärän lisäksi. Mutta veikkaampa että tavallinen pelkkä kermavaahto on terveellisempi kuin sokeroitu soijajuoma.

Elisa (Ei varmistettu)

Olen kyllä ihan eri mieltä kanssasi :) en tiedä mihin perustat tuon "kermavaahto on terveellisempi kuin soijakuoma". Kermavaahto ei ainakaan omasta mielestäni maistu millekään ilman sokeria, ja siinä oli nopean googlettelun mukaan ilmankin sitä n. 330 kaloria/100gr. Soijamaidossa oli 45kal/100 ml. Ja niinkuin sanoin, sitä tarvitsee tosella pienen lirauksen :)Tuohon soijan terveellisyyteen en ota mitään kantaa. En kuitenkaan tarkoittanut, että musta kahvi kannattaisi vaihtaa tähän. Kuitenkin silloin tällöin tämä on mielestäni parempi vaihtoehto kun vaikkapa Starbucksin frappuchino, jossa kaloreita tulee yli 300!

Anonymous (Ei varmistettu)

Jes röökinpolton lopettamispostausta odotellaan täälläkin :) Mä oon nyt alottanu jonkin näköisen elämäntapamuutoksen ja alkanut katsomaan tarkemmin syömisiä ja lisäksi juoksemaan ja kahvakuulailemaan. Nyt käyn jonku viiden kilsan lenkkejä ja olen päättänyt, että kun kympin jaksan juosta niin tupakinpoltto loppuu :)-emilia

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! Kannattaa lopettaa heti, niin kympin juokseminen helpottuu kummasti! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mie vasta opettelen juomaan kahvia... Ilman maitoa se ei kyllä mene, niinpä voisin joskus testata jotain maustettua soijamaitoakin lorauttaa sekaan :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ei kannata opetella :D mun mielestä olisi ihanaa jos en tarvitsisi kahvia päästäkseni aamulla hereille!

Anonymous (Ei varmistettu)

Omien selvittelyjeni perusteella, terveellisintä olisi lisätä kahviin ihan vaahdotettua maitoa ja vaikka aavistus vaniljasokeria tai kaakaojauhetta, sehän vastaa jo lähes täysin kahviloiden erikoisherkkuja, mutta paljon kevyempi vaihtoehto ! Sillä rasvaton maitohan kaikenlisäksi vaahtoutuu parhaiten. Itse ainakin kannatan todella ihan oikeaa rasvatonta maitoa (siinä vasta terveysjuoma) soijamaidon sijaan, mutta toki tämä on vain minun näkemys :) hyväksi kuitenkin todettu !

Elisa (Ei varmistettu)

Kuulostaa herkulliselta:) tosin maidosta en niin tykkää erityisesti, mutta vaahdotettuna saattaisi toimiakin.

Kommentoi