Ääripäitä x 5

Housuissa otan aina mahdollisimman pienen koon, enkä siedä sellaisia vähän lörpöllään olevia yksilöitä. Paidoissa minulla on sen sijaan lähes aina L-koko. Varsinkin t-paidoissa, kauluspaidoissa ja neuleissa. Myös miesten mallit on käytössä.

En muista koskaan minä vuosina esimerkiksi maailmansodat on sodittu, mutta muistan että Mobilatin vaikuttava aine on mukopolysakkaridipolysulfaatti. Asiat tärkeysjärjestyksssä...

Jätän aina jälkiruoan välistä esimerkiksi ravintolassa, mutta sen sijaan voisin syödä vaikka kaikki alkuruoat. Joskus olen myös tilannut pelkkiä alkuruokia ruoaksi, koska ne nyt ovat melkein aina parasta koko listalla. 

En katso juuri koskaan televisiota (meillä ei ole edes digiboksia), mutta sitten kun joskus jotain päätän katsoa, menee koko tuotantokausi yhdessä päivässä. 

Maistan heti, jos spagetin keitinveteen on unohtunut laittaa suolaa, mutta jos lettutaikinassa ei ole sokeria, en huomaa mitään.

Ihanaa viikonloppua! 

 

Kommentit

verbeliini
happy flow

wow mitä kuvia!! mistä muuten toi ihana hattu on?

Elisa Lepistö

Kiitos! Hattu on Nycistä, Brixtonin :)

SanniJ. (Ei varmistettu) http://sannijuusela.blogspot.com

Heips millä nää kuvat on otettu ja muokkaatko jollain ohjelmalla kuvat? :) Aivan ihania !!! <3

Elisa Lepistö

Kiitos! :) nää on otettu nikonin D610:llä ja muokattu Lightroomissa :)

SANNIJ. (Ei varmistettu) http://sannijuusela.blogspot.com

Onko sulla joku tietty obketiivi ja asetukset - tai millä tavalla muokkaat, että näistä saat niin "pehmeitä ja tasaisia" jos ymmärrät mitä meinaan, haha! :)

Elisa Lepistö

Objektiivi on 85mm/1.8 ja en ehkä tiedä mitä tarkoitat, mutta muokkailen aikalailla fiilispohjalla, eikä ole mitään tiettyä yhtä tapaa :) 

Mia (Ei varmistettu)

Aivan mielettömiä kuvia taas! Hahaha, loistava teksti myös :-D Kivaa päivää <3

Elisa Lepistö

Kiitos! <3 Ihanaa päivää sullekin!

Kommentoi