Ajatuksien herättelijä

Sain vihdoin ostettua monille jo tutuksi tulleen "Salaisuus"-kirjan. Olin lukenut jo jonkin verran samantyylistä kirjallisuutta aikaisemminkin, mutta näistä asioista on välillä hyvä muistutella itseään, kuten äitini asian ilmaisi.

Jos et ole lukenut tätä kirjaa, voin suositella lämpimästi.  En tiedä johtuuko se kirjan tuomista ajatuksista, aamujoogasta, meditaatiosta vai jostain ihan muusta syystä, mutta minun on lähiaikoina ollut todella hyvä, rauhallinen olo. Olen vähentänyt aikaa television ja tietokoneen ääressä.Olen pysähtynyt monta kertaa päivässä miettimään, kuinka onnellinen olen juuri nyt. Olen arvostanut pieniä asioita. Lämmintä suihkua, tuoretta ruisleipää, rakkaiden ihmisten tuomia hymyjä, hiljaisia iltoja yksin kotona, pianonsoittoa, tuoksukynttilöitä, lämpösukkia ja päivä päivältä lisääntyvää valoa. Olen unelmoinut tulevista upeista asioista, joiden uskon varmuudella toteutuvan. Olen hukuttanut pessimistin rippeetkin sisältäni ja keskittynyt vain mukaviin asioihin.  Aina on mahdollisuus valita. Sinulla on kädessäsi avaimet omaan onnellisuuteesi, päätät itse käytätkö niitä vai et. Kenenkään muun ei ole tarkoitus tehdä sinua tyytyväiseksi, se on sinun tehtäväsi.  Yritä myös pitää mielessä, mitkä ovat niitä omia unelmiasi. Älä toteuta yhteiskunnan, vanhempiesi tai ystäviesi luomia tavoitteita. Tee juuri sitä, mistä sinä nautit. Välillä joudun itsekin pysähtyä miettimään, onko tämä tosiaan minun haaveeni? Haluanko tätä, vai luulenko vain haluavani? Välillä raja hämärtyy, koska luonnollisesti muutkin ihmiset vaikuttavat päätöksentekoomme. Muista, ettet tarvitse mitään ollaksesi onnellinen juuri nyt. Luovu ajattelutavasta "sitten kun XXX, on elämäni täydellistä". Niin kauan, kun ajattelet aina noin, ei elämäsi tule koskaan olemaan täydellistä.  Toivotan kaikille oikein rauhallista ja onnellista iltaa. Iloitkaa, unelmoikaa ja tehkää arjesta oikein nautinnollista.  lainakuvat

Kommentit

Milla (Ei varmistettu)

Kiitos, tää postaus oli huikea! :-) Mulla on kanssa ollut jo jonkin aikaa tosi onnellinen fiilis, ja sä onnistuit nyt pukee nää mun fiilikset sanoiksi! Muutenkin rakastan tätä sun blogia, vaikutat niin ihanan pirteältä tyypiltä, että itellekin tulee aina ilonen mieli kun lukee sun ajatuksia! :-)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti Milla,Ihansti sanottu! :) Kiva kuulla, että sullakin ollut onnellinen fiilis. Pidä siitä tiukasti kiinni!

Enni (Ei varmistettu)

Mulla on ollut tuo kirja jo jonkin aikaa. Sain sen joskus lahjaksi, mutta jostain syystä en ole koskaan aloittanut sitä lukemaan, saati sitten edes selaillut sitä ja perehtynyt siihen mistä se kertoo. No mutta nyt kun kerran joku tuli sitä kehuneeksi, niin kaipa se täytyy tuolta hyllystä kaivaa ja alkaa pian lukemaan! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Suosittelen! Se on todella nopealukuinen, sen lukee vaikka yhdessä illassa :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Aivan ihana postaus! Sai mut todella hyvälle tuulelle:) mistä toi kirja kertoo

Elisa (Ei varmistettu)

Mukava kuulla :) Kirja kertoo "vetovoiman laista", jonka mukaan sillä, mitä ajattelet ja miten suhtaudut asioihin, on suora vaikutus myös siihen mitä sinulle elämässäsi tapahtuu. Takakannesta "Pitelet käsissäsi suurta Salaisuutta… Kautta vuosisatojen suuren Salaisuuden sirpaleita on kulkeutunut tietoisuuteemme joko suullisena perimätietona tai kirjallisuuden, uskontojen ja filosofioiden välityksellä.Suuren Salaisuuden ovat oivaltaneet myös ihmiskunnan lahjakkaimmat yksilöt, kuten Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Shakespeare, Edison ja Einstein… Edelläkävijöiden lista on loputon. Ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa Salaisuus paljastetaan koko maailmalle.Soveltamalla maailmankaikkeuden lakeihin sisältyvää Salaisuuden voimaa jokapäiväisessä elämässäsi saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi – liittyvätpä ne henkilökohtaiseen terveyteen, sopivan kumppanin löytämiseen, rikastumiseen tai ammatilliseen kehittymiseen!"Kun tutustut tähän kirjaan ja opit tuntemaan Salaisuuden, sinulle selviää miten voit saada, olla tai tehdä täsmälleen mitä tahdot." "

New Lifestyle (Ei varmistettu)

ihana postaus, kiitos!!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos itsellesi :)

kiti (Ei varmistettu)

tuo kirja pitäisi jokaisen lukea, ystäväni lukee sitä tällähetkellä joten en vielä saa sitä käsiini! (:

Elisa (Ei varmistettu)

Kyllä! :) varsinkin kaikkien pessimistien.

Senja (Ei varmistettu)

niin totta joka sana!itellä on nyt kiireisen elämäntilanteen takia vähän vaikea löytää aikaa rauhoittumiselle, ja vaikka sitä aikaa olisi niin sitten ei oikeen osaa pysähtyä ja hengittää. oon lukenut nyt aika paljon artikkeleita sun muuta joogasta, kuunnellut kavereiden kokemuksia jne . ja oon todella alkanut kiinnostumaan. se on tuonut ilmeisesti "kyvyn rauhoittua" monen kiireeseen ja suorittamiseen taipuvaisen elämään. oon todella siis alkanut miettiä, mitä jos alkaisi perehtyä joogaan itekin vähän paremmin :) hienoa kuulla kaiken lisäksi, että ite oot tykästynyt! toi kirja on varmasti myös super=)

Elisa (Ei varmistettu)

Uskon, että tossa joogassa on sama perusajatus kuin meditoinnissa. Keskittyy hetkeksi vain siihen hengittelyyn ja omaan kroppaan. Siinä kummasti unohtaa kaiken stressin ja jälkikäteen on autuaampi olo. Suosittelen kokeilemaan vaikka ihan 10 minuutin joogaa, jos ei aika tunnu riittävän muuhun! Tekee ihmeitä jo tuollainen pieni hetki :)

wilma (Ei varmistettu)

totta joka sana! vaikka nää asiat monelle kuullostaa tosi kliseisiltä, kuten usein myös itselleni, niin sitä ne eivät ole. Pitäis vaan olla asenteella "go with the flow" eikä stressata liikaa. Ite en ole tämmönen ihminen vaan päin vastoin mutta päivä päivältä yritän muuttaa ajattelua positiivisempaan suuntaan. Näitä asioita laittaa oikeasti pohtimaan juurikin tällaiset postaukset. Kiitos!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Aivan, mutta tiedätkö sen hetken, kun tajuat jonkun clichen ensimmäistä kertaa kunnolla? Vaikka olet kuullut jonkun lauseen lukuisia kertoja, on se tietty hetki kun sinulle aukeaa oikeasti, mistä siinä onkaan kyse ;) ja sinustaa tuntuu, että olet keksinyt jotain elämää suurempaa, vaikka todellisuudessa se on ollut edessäsi kokoajan!Ne on clicheitä juuri siksi, että ne on totta! Tsemppiä tuohon flow-ajatteluun!:) kaikkeen ei voi vaikuttaa, joten miksi stressata niistä asioista mihin ei voi vaikuttaa? Positiivisella asenteella pääset todella pitkälle :)

wilma (Ei varmistettu)

Kuullostaa erittäin tutulta! Tällasia ahaa-elämyksiä mulle on tullu tässä aika paljon jo ja oon kans huomannu jos tavallaan liikaa yrittää "olla onnellinen" niin se ei toimi myöskään, kokeiltu on. Pienten asioiden arvostamisella ja ihan pikkujutuilla saa kaikessa loppuen lopuks niin paljon aikaan, että turha näissäkään asioissa on olla sillei, että " nyt on pakko olla onnellinen". Tekee niinku hyvältä tuntuu :)

jasmine (Ei varmistettu)

sulla on nii kiva tapa kirjottaa! :))))))))

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos söpöläinen!:)

Anu (Ei varmistettu)

Kiitos jälleen upeasta postauksesta! Olen kohtuu uusi lukija blogissasi, mutta olen aika hyvin päässyt jo tämän blogin makuun! Sun postaukset on niin aitoja ja kannustavia, olet upea ihminen! Kiitos, innolla ootan tulevaa! :')

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kuinka kiltisti sanottu! Kiitos :) Mukavaa, että seuraat!

Anonymous (Ei varmistettu)

ihana postaus, tuli hyvä ja motivoitunut mieli :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mukava kuulla :) kiitos!

Anonymous (Ei varmistettu)

Mä olen myös lukenut ton kirjan ystävän suosittelemana ja vaikka siinä oli hirveesti hyvää ja järkeenkäypää asiaa niin mulle tuli myös sellanen ahistus et apua nytkö mulle käy pahaa ku en joitain ajatuksia vaan voi lopettaa, kuten sitä et pelkään aina et poikaystävä joutuis onnettomuuteen. Ja paljon murehdin asioita vaikka niin haluisin olla murehtimatta. Tiedostan kyllä ettei se auta. Mutta kuitenkin kävi vähän niin että jouduin lopulta aattelee koko kirjan "hölynpölyksi" ettei vaan mun nyt tarttis pelätä mun negatiivisia ajatuksia. Eikö sulle kirja vaikuttanut ollenkaan näin? Ja olihan siinä jotku jutut aika yli ampuvia. Mut uskon kyllä täysin siihen et positiivisuudella saa positiivisuutta =) Mutta asiasta kukkaruukkuun kiitos sulle tästä ihanasta blogista, mulla ois tavote laihtua kesään mennessä n. 5 kiloa ja oon nyt pikkuhiljaa (pari kolme viikkoa) muuttanut tapojani, alottanut juomaan vettä 3 litraa päivässä ja syömään paremmin sekä käymään salilla. Saan ihan HIRVEESTI voimaa ja tsemppiä tästä sun blogista. Ruoka-annokset inspaa ja kaikki muutkin. Että jatkathan samaan malliin <3 paljon muuten juot itse vettä päivittäin ja onko sulla sattumoisin käsitystä mikä vesimäärä on jo liikaa? Uskallan tuon kolme litraa juoda kun sitähän se Juttakin suosittelee. Ja niin, mulla on ollut aivan helvetisti parempi olla ja hymy suupielissä nykyään, verrattuna entiseen mäkkärin täytteiseen ja liikkumattomaan elämään! Tää toimii :) Start living your best life, todellakin :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka! Kyllä joskus tulee hetkiä, kun huomaan ajattelevani jotain kamalaa. Yritän silloin sanoa itselleni mielessäni:" tuo on ihan höpsöä, kaikki on hyvin". Yleensä pystyn tuolla tavalla järkeilemään ajatuksen pois. Joskus toimii myös se, että keskitän ajatukseni äkkiä johonkin ihan muuhun. Alan miettimään jotain mukavia asioita. Koska sinähän TIEDÄT, ettei murehtimalla mikään asia parane? Vaikka niin kävisikin joskus, ei se helpottaisi asiaa, että olisit mielessäsi sitä miettinyt. Saat tällä tavalla vain itsellesi ahdistuneen olon, ilman mitään hyötyä! Ja kun keskittyy tähän hetkeen, ei tarvitse edes miettiä mitä on tulossa. ;)Kiitos kovasti kauniista sanoista! Ja mukava kuulla, että olet aloittanut terveellisemmän elämän.:) Mielestäni 3 litraa on kelpo annos, niinä päiviniä kun urheilet, voit juoda vaikka 4. Itse en ole vielä oikein onnistunut saamaan tuota 3 litraa jokapäiväiseen ruokavalioon. Siitä täytyy aina vähän muistutella itseään. Tämä oli hyvä muistutus taas! Tsemppiä liikunnallisen elämän jatkoon ja ihanaa kevään odotusta!:)

Jenna (Ei varmistettu)

Oi että miten valoisa ja postaus:)) Olin valmiiks jo tosi hyvällä tuulella ja tää lisäs sitä vielä kyllä entisestään, haha. Just tän takia rakastan sun blogia, saat oikeesti ajattelemaan!! Ihan mahtavaa<3

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla! <3 kiitos Jenna!

Tiinuska (Ei varmistettu)

Todella viisaita ja kypsiä ajatuksia! Omassa elämässäni olen alkanut hoksaamaan vasta ihan viime aikoina, että onnellisuus on hyvin pitkälti omista valinnoista ja omasta asenteesta kiinni. Aika pitkään tuli siis elettyä muiden ehdoilla ja tehtyä turvallisia, yhteiskunnankin sanelemia valintoja. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan ;) Mahtavaa, että olet ymmärtänyt nämä asiat jo niin hyvissä ajoin ja ehdit nauttia valoisan elämänasenteen tuomista onnen hetkistä pitkään :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos paljon Tiinuska! Mukava kuulla, että olet itsekin oivaltanut samanlaisia asioita. Ja enpä minä niin kovasti sinua nuorempi ole!:)

Kommentoi