Akkujen latailua metsässä

Tämä kesäkuu on ollut suurien tunteiden kuu, niin hyvässä kuin pahassakin. Silloin, kun on paljon mielessä tai tuntuu että pää on muuten vain ylikierroksilla, parasta on suunnata metsään. Olin itse juossut koko päivän tapaamisissa ja tapahtumissa, kun poikaystävä laittoi viestiä metsäkävelystä. Poljin suoraan keskustasta Nordikselle ja jätin pyörän siihen.

Keskuspuistossa otin bootsit pois jalasta ja tallustelin paljain jaloin pieniä polkuja kallioiden välillä. Istuin sammalleen peittämällä kivellä ja katselin, kuinka illan viimeiset auringonsäteet vilkkuivat puiden välistä.

Tuntui niin hyvältä päästä hetkeksi kuuntelemaan lintujen viserrystä ja hengittämään metsäilmaa. Tunsi oikein, miten stressikäyrät laskivat ja energiatasot kohenivat. Vaikka tulee usein suunnattua kävelylle meren rantaan, on metsässä jokin oma taikansa. 

Taidan pakata nyt eväät mukaan, napata Hesarin kainaloon ja viltin kouraan ja painella tuonne samalle paikalle viettämään aamupäivää. 

Ihanaa sunnuntaita!

Skirt - Odd Molly, T-shirt - old

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit

Santsa (Ei varmistettu) https://heyoucan.wordpress.com/

Vitsit, mitä kuvia! Ihana keijukainen. :)

Elisa Lepistö

Oli kyllä aika täydellinen paikka! <3 Kiitos!

Eeeeeee (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Metsä on kyllä itsellenikin paras paikka rauhoittumiseen, parasta on jos aamulla on myöhäisempi lähtö töihin ja pääsee juoksulenkille metsään koiraan kanssa &lt;3

Ps. Mitä kynsilakkaa sulla on näissä kuvissa? Ihana vaalea sävy :)

Mari H (Ei varmistettu) http://www.marihblog.com

Ihana hame!!

Rock (Ei varmistettu)

Kiitos rakas ihana että pukeudut noin kauniisti ;* Läpinäkyvä hame ja kaunis vartalo ! Täydellistä

Kommentoi