Akkujen latailua

DSC_1475.jpg

Istun tällä hetkellä vuoristomökissämme takkatulen edessä, suureen vilttiin hautautuneena. Päivä on nautittu ihanasta auringonpaisteesta, mutta tällä hetkellä ikkunan takana ripottelee suuria lumihiutaleita niin hitaasti, että näyttää kuin se olisi hidastettua videota. Vaikka päivät ovat olleet täynnä ohjelmaa, olen ehtinyt nukkua superpitkiä yöunia ja lukea tänne mukaan ottamaani kirjaa jo puoleen väliin. 

Tällainen pieni miniloma on tehnyt niiiiiiin hyvää sielulle ja ruumiille. Ylipäätään ulkona oleilu sekä tietokoneen ja television kiinni pitäminen vapauttavat hurjan määrän aivokapasiteettia fiksumpiin asioihin. Ja samalla tulee saatua päivään hurjasti lisätunteja. Eikä niitä tietenkään aina tarvitse edes käyttää mitenkään erityisen järkevästi, välillä on todella ok vain ladata akkuja. 

Kun muutto alkaa olla jo niin lähellä, on kotona vaikea rauhoittua. Tulee käytyä läpi astioita, lakanoita, valokuvia, ja raivattua kellarikomeroa. Ei jotenkin osaa olla paikoillaan, sillä tuntuu että on vielä niin paljon hoidettavia asioita, ettei siihen ole oikeutta. En tykkää jättää asioita lainkaan viime tinkaan, joten stressaan etukäteen asioita jotka eivät ole vielä lainkaan ajankohtaisia. 

Sen takia tekee todella hyvää päästä pois siitä ympäristöstä, jossa muuttoon liittyvät jutut pyörivät mielessä 24/7. Kohta lähdemme palauttamaan laskukamoja ja suuntaamme kylpylään. TÄYDELLISTÄ! En ole koskaan ennen ollut kunnon laskettelulomalla, mutta tämä ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi. Jotenkin tuolla kirpeässä pakkasilmassa, takkatulen roihussa ja iltasaunassa saa mielen rentotumaan jopa paremmin kuin palmun alla. 

Ihanaa loppuviikkoa! <3

DSC_1515 copy.jpgDSC_1503.jpg

peakperformance.jpgDSC_1530.jpg

DSC_1536.jpg

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *