ALLE 10 MINUUTIN HERKKUPASTA
Viime viikot ovat olleet todella työn täyteisiä. Hoidettavien asioiden lista oli jossain vaiheessa niin pitkä, että näkö meinasi sumentua kyynelistä kun sitä lueskeli. Nyt tehokkaan viikonlopun jälkeen on saanut pyyhittyä yhden jos toisenkin painavan asian pois päiväjärjestyksestä ja tuntuu että on taas helpompi hengittää.
Kaiken kiireen keskellä kuitenkin pitää aina muistaa syödä. Silloin avainsanoja on helppus, nopeus ja lohturuoka. Kun on muutenkin kurjaa, on kiva syödä jotain herkkua. Torstaina teinkin tällaisen supernopean pastan ja kastikkeen tällaisesta Raos:in valmiskastikkeesta. En normaalisti mielellään käytä mitään valmisruokia, mutta tässä ei ilokseni ollut ollenkaan lisäaineita. Ja oli muuten yllättävän maukasta!
Tarvitset vain:
- pinaattituorepastaa
- jauhelihaa
- 3 valkosipulin kynttä
- 3 pientä/ 1 iso punasipuli
- purkki RAO’S Marinara-kastiketta
Laita pastavesi kiehumaan ja suolaa se hyvin. Paista jauhelihat ja pilko sipulit. Lisää sipulit pannulle ja anna niiden pehmentyä hiukan. Mausta jauheliha mielesi mukaan. Lisää kastike pannulle ja anna sen kuumentua. Keitä pasta (n. 2 minuuttia).
Todella nopea, mutta herkullinen pasta-annos. Tämä oli juuri sitä, mitä tarvitsin kiireen keskellä. Onko teillä jotain lohturuokia, mitä teette silloin kun on tällaisia päiviä? Reseptejä jakoon! :)