Arki maistuu hyvältä

Vitsit miten hyvältä tuntuu arkeen palaaminen tällä hetkellä. Aikaiset aamut, tehokkaat päivät, rutiinit ja kaikki se, mikä kesän aikana on jäänyt vähemmälle, toimii nyt. Jopa laskujen makselu oli tänään ihan ok. Samoin lakanoiden vaihto. En tiedä mitä tässä on tapahtumassa, sillä nämä asiat ovat tuntuneet aina todella tylsiltä. 

Asiaa ehkä auttaa se, että päivä alkoi Southparkissa Eosin tapahtuman merkeissä ja sen jälkeen pääsimme vihdoin muuttamaan uudelle toimistollemme! Vielä on vähän paikat hujan hajan, mutta nyt jo tiedän että tulen viihtymään täällä varsin hyvin. Täällä on ihan huikean hyvä tunnelma.

Kävimme muuttorumban jälkeen lounaalla kellohallissa ja olipahan muuten ihan mielettömän hyvä lounas. Ainoa miinus oli se, ettemme olleet ainoat ketkä ruokaa fiilisteli. Paikka oli niin täynnä ettemme melkein mahtuneet syömään. Kamerakin tuntuu erityisen hyvältä kädessä taas, jonka takia nyt onkin melkoisen kuvapainoitteinen postaus. 

I dont't know if it's the fall or what, but right now routines feels exceptionally good. Early mornings and full schedules are welcome to my life right now. We moved to a new office with 3 other bloggers and I couldn't be happier. This place feels really good, and I'm looking forward to separating my office hours from free time. 

 

 

Kommentoi