Kiinnitetty postaus

Askel mukavampaan viikon aloitukseen

Kaupallinen yhteistyö: Love Beauty and Planet

Olen vähän sellainen viikonloppujen ja kesälomien odottelija. Haluaisin kovasti tästä mentaliteetista pois, enkä oikein tiedä edes mistä se on peräisin. Varsinkin kun näin yrittäjänä sillä ei pitäisi olla mitään väliä, mikä viikonpäivä on. Yksi keino oppia rakastamaan arkea hiukan enemmän, on yksinkertaisesti tehdä siitä mukavampaa. Niiden ei tarvitse olla isoja juttuja, mutta pienetkin rutiinit piristävät. Meillä on esimerkiksi keskiviikkoisin sauna, jota odotan aina kuin kuuta nousevaa. Välillä on ollut tortilla-torstaita ja korttipeli-iltoja viikottain.

Yksi tärkeimmistä traditioistani on maanantaiset hemmottelurutiinit, joiden ansiosta viikko lähtee ihanan lempeästi käyntiin. Tähän ei ole sen kummempaa kaavaa, kuin se että saan aikaa latailla yksin akkujani ja oikein keskittyä itseni hellimiseen. Yksi tärkeimmistä asioista on tuoksut. Parasta on vaihtaa lakanat ennen tätä  ja pujahtaa vällyjen väliin toteuttamaan rituaalia. Homma alkaa jo suihkusta, jossa saippuoin rauhassa koko kropan lähes meditatiivisesti. Monet ovat varmasti kuulleet tiedostavasta syömisestä. Mielestäni tätä tiedostavuutta voi soveltaa mihin tahansa, vaikkapa siihen peseytymiseen.

Olen laiska rasvaaja, mutta maanantaisin on ihana rasvata koko kroppa ajatuksen kanssa. Nämä Love Beauty & Planetin tuotteet ovat niin mielettömän hajuisia, että jo pelkkä tuoksu innostaa tähän operaatioon. Joskus kuuntelen samalla äänikirjaa, joskus musiikkia ja toisinaan nautin hiljaisuudesta ja luen esimerkiksi ajan kanssa lehteä. Koko homman kruunaa kasvonaamio.Tämä pieni rutiini pakottaa myös aina ottamaan itselleni hiukan aikaa. Se kun meinaa joskus kiireen keskellä unohtua.

Pyrin pitämään maanantai-illat vapaina menoista, jotta tulee varmasti otettua sitä aikaa itselleen. Työviikkokin lähtee jotenkin paremmalla energialla, kun tietää että illalla saa hemmotella itseään.

Love Beauty And Planetin tuotteet ovat myös vegaanisia ja pakkaukset valmistettu kierrätettävistä materiaaleista!

Kuvat: Sara Tickle

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *