Asukriiseilyä

Niin se vain Flow tulee ja tupsahtaa kulman takaa ja meikäläisellä on päällä ihan järjetön asukriisi. Normaalisti olen miettinyt hyvissä ajoin ainakin suunnilleen, mitä puen, mutta tänä vuonna ei ole aavistustakaan. Flow on siinä mielessä erilainen festari kuin esimerkiksi Ruissi, että siellä ei tarvitse kävellä kilometreja pitkää via dolorosaa eikä tarpoa mudassa keikkoja katsellessa. Voi siis hyvin pukea jotain hiukan kaupunkilaisempaa. 

Flowssa voi muutenkin vähän repäistä tyylillä, vaikka muuten pukeutuisikin hillitysti. Aloin selailemaan Pinterestiä ja huomasin että tällä kertaa kiinnostaa kiiltävät pinnat, kaikki jollain tapaa överi, pastellinsävyt, farkkukankaiset asiat, läpinäkyvyys ja kirjailut. Myös meikillä ja hiuksilla tekee mieli kikkailla hiukan enemmän kuin tavallisena päivänä. 

Nämä seuraavat kuvat jäivät kummittelemaan mieleeni Pinterestin syvyyksissä, ja selailin heti Nellyn sivuja yrittäessäni löytää tuota ensimmäisessä kuvassa olevaa asua (<3). Sitä ei löytynyt valitettavasti mutta paljon muuta kylläkin!

Photos: Pinterest

Clothes from Nelly.com 1. here* 2. here* 3. here* 4. here* 5. here* 6. here* 7. here* 8. here* 9. here * 

*adlinks

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

En malta odottaa minkälaisen asukokonaisuuden taiot kasaan! Nää inspis kuvat on ihania. Olen haaveillut tuollaista pörröistä takkia syksyksi, ja se näyttää niin hyvältä näissä sunkin kuvissa, kuten nuo kirjaillut jututkin, ja pinkit sävyt:).

Elisa Lepistö

Vielä ei oo minkäänlaista käryä :D apuaaa! Mut joo pörrötakit on ihania <3

Kommentoi