BANANA PANCAKES

Banana pancakes? Luit aivan oikein ;) Aivan kuten aiemminkin olen sanonut: herkutella voi myös terveellisesti. Se on jopa suotavaa!

Bongasin tämän facebookin Fitness recipes sivulta, ja oli pakko heti kokeilla.
Resepti on superhelppo:

  • 1 banaani
  • 1 muna
  • kanelia mausteeksi (mulla ei ollut mitään, mutta ei haitannut), varmasti myös kardemumma sopisi

Sitten vaan banaani ja muna sekaisin esimerkiksi blenderissä tai sauvasekoittimella. Valmis seos kuumalle pannulle, missä on öljyä. Varmasti tulisi kauniimpia lettupannussa, mutta meillä oli vaan ikivanha Ikean teflon. Maku oli silti erinomainen. Päälle laitoin marjoja. Tarkoituksena oli laittaa myös hunajaa, mutta se unohtui.

Ja epäilijöille: vaikka tuo reseptin puolesta näyttää tosiaan banaanimunakkaalta, kannattaa silti kokeilla ;)


 Tässä vielä ravintosisältö Fitness recipes:in mukaan tälle yhdelle isolle pannukakulle, tai vastaavasti viidelle pienelle:energiaa: 213 kaloria
proteiinia: 8 g
hiilihydraattia: 35 g, josta sokeria 29 g (baananista)
rasvaa: 4,5 g (tyydyttynyttä 1g)
kuitua: 5 g

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos paljon :)En ole käyttänyt nyt pitkään aikaan. Pyrin syömään melkein heti treenin jälkeen kunnon ruoan. Jos en saa ruokaa heti, olen ottanut gainomaxin! Pitäisi perehtyä noihin vähän enemmän nyt:)

Jenni.S (Ei varmistettu)

Tätä on kyllä testattava:) oon ihan hullaantunut näihin erilaisiin lettuihin! Lapset tykkää kun äiti tekee lettuja, tosin into laantuu kun näkevät mitä lautasella on:)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo mäkin ajattelin että lettupannulla tulis vähän helpommin:D

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! Suht samat tavoitteet siis kuin minulla! :) tsemppiä treeneihin!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos paljon! Tosi kiva kuulla:) ja mä oon jäänyt ihan koukkuun noihin, eilen tein sellasen että laitoin blenderiin myös vähän hedelmämysliä, toimii!

Elisa (Ei varmistettu)

Oon tehnyt myös itse hedelmämyslillä ja on kyllä tosi hyviä :) kiva kun tykkäsit!

Elisa (Ei varmistettu)

Kannattaa! Nopea ja terveellinen herkku, ja plussana se, että ainakin meidän perheessä ainekset näihin löytyy jo valmiiksi kotoota :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Käytätkö mitään proteiinijuomia tai vastaavia palkkareita, latareita?Ps. Ihana blogi, nousi kyllä ehdottomasti suosikkeihin! :)

aippe (Ei varmistettu)

Mäkin bongasin tän reseptin just tuolta Facebookista ja on ollu aktiivisessa käytössä sen jälkeen :D ihan parhaita! Ainut vaan, että mä saan harvoin paistettua näitä ehjinä :D

Anonymous (Ei varmistettu)

tää blogi on aivan loistava ja motivoinut muakin urheileen entistä enemmän ja syömään terveellisemmin! ihan huippuhyviä vinkkejä ja iloinen fiilis! keep it going girl :) ps. kiitti tästä bananapancake vinkistä aivan ihanan helppoja ja maistuvia!

Anonymous (Ei varmistettu)

Löysin tän blogin oikeastaan ihan vahingossa, mutta heti päätyi kirjanmerkkeihin! Mahtavaa! Itse myös treenaan suht paljon ja mulla myös tavoitteena saada pari kiloa lihasta lisää + rutkasti voimaa :) Treenaaminen ja liikunta on kyllä elämän parasta huumetta!

RagDoll (Ei varmistettu)

Kokeilin hedelmämyslin kanssa ja oli aivan yhtä herkkua, kuin avallisetkin lätyt! Kiitos vinkistä. =)

Kommentoi