Barcelona herkuttelijan silmin

Olin tällä viikolla ensivisiitillä Barcelonassa ja rakastuin kaupunkiin päätä pahkaa. Kiitos kaikille lukijoille hyvistä vinkeistä! Koska meillä oli vain muutama päivä aikaa, otin Julian Barcelona postauksista vinkkejä syömisen suhteen. Hyviä vinkkejä olikin, joten suurkiitos Julialle!

 

Heti ensimmäisenä päivänä suuntasimme La Ramblasin kauppahalliin. Kannattaa ehdottomasti käydä siellä, vaikka vaan fiilistelemässä sitä tunnelmaa. 

 

 

 Hedelmäkojut oli niin houkuttelevan näköisiä, että aloin jo unelmoida siitä, että voisin käydä tuolla joka päivä ruokaostoksilla. Tuoreista hedelmistä oli myös valmiita smoothieita myynnissä eriliaisilla makuyhdistelmillä.

 

Irtokarkitkin oli niin ihanan näköisiä, että teki mieli pysähtyä jokaiselle kojulle ihastelemaan. Lihoille ja kaloille oli myös omat tiskinsä. Jäin ihmettelemään erikoisempia kaloja kuin pikkulapsi.

 

Kauppahallissa on myös lounaspaikkoja ja yhdessä niistä söimme ensimmäisenä päivänä. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitenkään mainitsemisen arvoista. Lisäksi hintataso oli kyseisessä ravintolassa erittäin kallis. Kannattaa etsiä joku sellainen ruokapaikka, jossa on 10 euron lounasmenu. Joissain ravintoloissa tähän kuuluu myös jälkiruoka sekä viini. 

 

Ensimmäisenä iltana suuntasimme illalliselle japanilaiseen ravintolaan Nomoon (Carrer Gran de Gracia 13). Taksit olivat halpoja, aloitusmaksu oli vain pari euroa, joten teimme niin, että otimme taksin ravintolaan ja kävelimme takaisin hotellille. 

 

Olimme Nomossa jo puoli yhdeksältä, jolloin se aukesi. Ravintola täyttyi kuitenkin todella nopeasti. Tilasimme tonnikala tatakit ja tonnikala-avokado-tartarin, sekä muutamat sushit. Sushi oli ihan hyvää, mutta tonnikalaruoat olivat todella suussa sulavia!

 

Raw food tuo mieleeni aina jonkin tylsän näköisen juuresraasteannoksen, mutta tällaista raakaruokaa voisin syödä vaikka joka päivä. Pinjan siemenet sopivat tartarin päälle erinomaisesti.

 

Sushit olivat myös hyviä, mutta eivät vetäneet vertoja muille ruoille.

 

Jälkiruoaksi oli tällaisia makeita rullia, jotka muistutti hiukan rullatun pannukakun ja kääretortun välimuotoa. Rakastan japanilaisten tapaa laittaa ruoka lautaselle. Kaikki on aina niin hauskan näköistä. 

 

Loppuviikosta lisää Barcelonasta! Nyt mukavaa viikonloppua kaikille!:)

Kommentit

Saranda (Ei varmistettu)

Pakko kyllä päästä käymään Barcassa, kaikki kehuu sitä niin paljon. :)

http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus/

Elisa (Ei varmistettu)

Suosittelen lämpimästi! <3

Tiina (Ei varmistettu)

Tiesitkös että tonnikala on luokiteltu erittäin uhanalaiseksi kalaksi? WWF sun muut suosittelee että sitä ei syödä/osteta ollenkaan...

Elisa (Ei varmistettu)

Tiesin juu:)

Senja (Ei varmistettu)

oi miten ihanan näköistä! mekin oltiin viime keväänä barcelonassa ja toi halli oli yksi ihanimmista paikoista missä käytiin! ne kaikki hedelmät ja värit, ah, se tunnelma ja fiilis, ihana <3 ruokapaikat missä käytiin taas olivat aikalailla pettymyksiä, ei oikein otettu selvää missä kannattaisi käydä syömässä ja taidettiin vaan päätyä aina niihin pahimpiin turistipaikkoihin hehee. paellakin oli kovin mautonta jossain siellä sataman kuppilassa, vaikka odotukset olivat korkealla!:D tää ruoka näyttää kyllä joltain ihan muulta, NAM!

Elisa (Ei varmistettu)

Joo se on harmi kun reissussa käy noin! Meillä oli vain muutama päivä aikaa, niin ajattelin että on hyvä selvittää ainakin muutama paikka valmiiksi. Ja kaikki kehutut paikat olivat kyllä todella hyviä!

HappieNess (Ei varmistettu)

Ah, rakastan Barcelonaa ja oon käynytkin siellä jo kolme kertaa (ja aina vaan sinne haluaa palata) <3 Siellä on kyllä niin paljon nähtävää ja ihana tunnelma.

Elisa (Ei varmistettu)

Niin on <3 Meni ihan heittämällä tän visiitin takia lempparikaupungiksi!

Camilla (Ei varmistettu)

Barcelona on kyllä ehdottomasti minunkin lempikaupunkini! Aivan ihana paikka :D Instagramiin olit lisännyt kuvan jossa olit tehnyt kivan näköisen meikin, jospa voisit kertoa siitä vähän blogin puolella?

Elisa (Ei varmistettu)

Ääk, se varmaan näyttää vaan hienolta meikiltä, mutta kiitos! :D en osaa juurikaan meikata :(

Kommentoi