BASSLINE BLOGGAAJAKIRPPIS

Minut kutsuttiin ensi sunnuntaina lasipalatsin aukiolle Designtorille myymään vaatteitani. Tämä tulikin ihan loistavaan saumaan, koska kävin läpi vaatteitani vaatehuoneen kunnostusprojektin alla ja päätin luopua paljosta. Kyseessä on muutenkin aivan mahtava tapahtuma, eli Bassline Festival, jolla olen ollut muutenkin pyörimässä jo useampana vuonna. Festarit järjestetäänkin jo seitsemättä kertaa. Meiningit alkavat jo perjantaina ja lauantaina on pääkonsertti Koffin puistossa. Tapahtuma on maksuton ja sen aikana ympäri Helsinkiä on kaikkea kivaa ohjelmaa. 

Minun lisäksi paikalla on paljon muitakin bloggareita, sekä suunnittelijoita myymässä omia luomuksiaan. Tapahtuma alkaa kello 12, mutta minun myyntivuoroni alkaa vasta kello 15. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan hyvästä fiiliksestä ja musiikista. Shoppailun jälkeen voi jäädä fiilistelemään musiikkia tai kaljaa mbarin terassille. 

Minulla tulee myyntiin ainakin bootseja, farkkuja, paitoja ja shortseja. Hinnat eivät myöskään päätä huumaa, haluan vain kaappeihin lisää tilaa. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *