Berliiniviboja Lontoossa

DSC_2665.jpg

Matkustamisen ja vähätuntisten yöunien jälkeen hampurilaishammasta kolotteli tänään pahasti. Lähes kaikki hotellin läheltä löytyvät ruokapaikat, joita olin laittanut ylös, olivat kuitenkin vähän terveellisempää kategoriaa. Ulkoistin lounaspaikan etsimisen poikaystävälleni ja hän onnistuikin siinä varsin hyvin. 

Burger Bear (The magic roundabout) oli paikan nimi, ja kuten nimikin jo kertoo, oli se suuren liikkenneympyrän sisällä. Ravintola oli suuren telttamaisen rakennelman sisällä, stereoista pauhasi tekno, seinät oli täynnä graffitteja ja porukka joi olutta muovituopeista keskellä päivää. Jotenkin tästä paikasta tuli vahvasti Berliini-vibat. 

Ainoa miinus tässä oli se, että hampparit tilattiin itse suoraan tiskiltä/keittiöstä ja niitä sai odottaa todella kauan. Toisaalta heti kun haukkasin ensimmäisen palasen purilaisestani, totesin sen olleen täysin kaiken odottelun arvoista. Vahva suositus! 

Ihanaa perjantai-iltaa tyypit!

I had the best burger today at the Burger Bear, Shoreditch. The place was pretty cool too, because it was in the middle of a roundabout. Had some serious Berlin vibes there 😀

DSC_2650.jpg

DSC_2654.jpg

DSC_2658.jpgDSC_2655.jpg

DSC_2661.jpg

DSC_2671.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *