Blue velvet

Kävimme äsken ostamassa muutamaksi päiväksi ruokaa ja kassalla työntekijä ihasteli suu auki, että "Wow, you guys eat super healthy. I've never seen anyone buy so many vegetables!". Hämmennyin ensin tilanteesta, sillä ostoksemme olivat ihan tavallisia ja sellaisia mitä varmaan 80 prosenttia suomalaisista ostaa. Aloin kuitenkin kuikuilemaan vaivihkaa muiden jonossa olijoiden kärryihin, eikä niissä kyllä tosiaan ollut mitään vihreää. 

Aiemmin Jenkeissä ollessa on tullut vietettyä aikaa lähinnä Kaliforniassa ja New Yorkissa. Stereotyyppisesti näihin paikkoihin liittyy todella vahvasti terveellisyys. Ruokakaupat notkuvat superfoodeja, luomuruokaa ja jokaisessa ravintolassa on tarjolla lehtikaalisalaattia. Hyvinvointi on niin suuri trendi, että se näkyy joka puolella. 

Täällä se ei kuitenkaan vielä näy samalla tavalla. Ostoskärryt on ladattu eineksillä, sipseillä, karkeilla ja järjettömällä määrällä limsaa. Hyvin kuitenkin löytyy niitä terveellisiä ruokia kaupasta. Tänään teemme jättikokoisen satsin guacamolea ja grillaamme sen kanssa pihvit ja maissintähkät. Nyt alkaa vatsa murista siihen malliin, että pitänee lähteä virittelemään grilliä. 

Tämä vuodenaika Floridassa on muuten ihan parasta pukeutumisen suhteen. Harvoin tulee liian kuuma missään asussa, mutta silti suuremman osan ajasta pärjää paljain säärin. Iltaisin ja aamuisin on jo viileää, joten pitkiäkin housuja pääsee käyttämään. En ole varmaan ainut, joka on tänä talvena ihastunut samettiin. Niin mukava materiaali päällä ja tekee t-paidastakin vähän mielenkiintoisemman näköisen. 

Ihanaa lauantai-iltaa!

T-shirt - Monki, Shoes - Converse

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit

Piikku (Ei varmistettu)

Moi!
Missä päin Floridaa oleskelette? Ollaan suuntaamassa muutaman viikon päästä samoille suunnille, ja vaatetus tuottaa päänvaivaa... :)

Elisa Lepistö

Me ollaan New Port Beachilla, eli Tampan aika lähellä. Kannattaa ottaa vähän kaikenlaista. Pelkillä hellevaatteilla ei varmaan pärjää :)

Kommentoi