Boys lie

DSC_4665.jpg

Neuleiden kulta-aika on taas täällä. Normaalisti tähän aikaan vuodesta minua kiinnostaa pukeutumisessa harmaan ja mustan lisäksi vain ruskan eri sävyt. Tänä vuonna ne jostain syystä kyllästyttää. Ehkä syynä on tämä Nycin poikkeuksellisen aurinkoinen syksy, mutta nyt olen kiinnittänyt katseeni kirkkaisiin väreihin ja niiden yhdistelemiseen. Jos sää on synkkä, niin sitä suuremmalla syyllä asun ei tarvitse olla. 

Muotiviikoilla on tullut bongailtua muutenkin paljon värejä. Suosituimpia ovat yhdistelmät jossa koko asu on samaa sävyä, kuten vaikka kirkkaanpunaista tai keltaista tai sellaisia jossa räikeä printtimekko on yhdistetty denimiin. Myös paljon vihreää, sinistä ja oranssia on vilissyt kaduilla. Vaikka aina kuvittelen, etten oikeastaan seuraa trendejä, kyllä ne kuitenkin alitajuisesti omaankin mieleen iskostuu.

 Tämä trendi on muuten todella helppo toteuttaa kirpputorilöydöillä. Valitsee jonkun värin, joka itseä kiehtoo ja etsii siitä koko asun itsellleen. Löysät mallit, kukkakuosilliset pitkän mekot ja muhkeat villapaidat toimii erityisen hyvin keskenään. Taidan itsekin tehdä vielä yhden kirpparikierroksen täällä ennen kotiinlähtöä. Mitään muuta ei olekaan tullut vielä ostettua, kuin kirppisvaatteita. 

Kivaa viikon jatkoa!

DSC_4689.jpgDSC_4676.jpg

DSC_4724.jpg

DSC_4673-2.jpg

Knit – Nelly (here*) lainassa Saralta , Cap – Toshop (here*), Boots – Dr. Martens (here*), Shorts – Vintage Levi’s 

Pictures: Sara Vanninen

nellyknits.jpg

1. here* 2. here* 3. here* 4. here* 5. here* 6. here* 

*adlinks

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *