DIRTYTHIRTYY

HUHHUH. Ei riitä oikein sanat tällä hetkellä kertomaan, kuinka ihana viikonloppu oli. Niin monta rakasta ihmistä saman katon alla. Nyt täytyy kyllä rehellisesti myöntää, että bailukunto ei ole enää entisensä. Kahden päivän krapulat ei olekaan mikään urbaanilegenda, vaan ilmeisesti jotain mikä 30-vuotiaana täytyy kohdata jos nauttii skumppaa tuollaisella antaumuksella kuin allekirjoittanut lauantaina.

Teatteri Toivo, jonka löysimme Venuun tapahtumapaikkahaun kautta oli kyllä ihan huippupaikka juhlien järjestämiselle ja siitä tulikin monta kehua illan aikana! Koristelua ei sen kummemmin tarvittu, kun tila oli näyttävä jo valmiiksi. Tarjolla meillä oli olutta, skumppaa, limpparia ja viiniä ja ihme kyllä vain muutama viinipullo jäi kotiin vietäväksi, joten hyvin oltiin osattu arvioida määrää.

Halusimme mahdollisimman vähän stressiä ruokatarjoiluista, joten päädyimme tilaamaan Woltilla lempparirafloista rentoa ruokaa, eli Skifferistä pitsoja ja Social Food Burgerjointista hampurilaisia. Tällainen ruoka sopi juhlien teemaan ja ne meni hyvin nopeasti kaupaksi! 

Illan ylläriesiintyjinä oli Black Metal Raccoons, joka on aina ihan mieletön livenä. Loppuillasta porukka viillintyi tanssilattialla ja otti esiintymislavan haltuun. Eilen kävin meidän ihania lahjoja läpi ja luin vieraskirjaa minne vieraat olivat ottaneet polaroid-kuvia ja kirjoittaneet terveisiä. Nyt olisikin varmaan hyvä hetki jollekin tipattomalle Helmikuulle, mikäli tästä olostani joskus vielä selviän. 

Tässä kuitenkin kuvapläjäys juhlista!

Pictures: Juuli Rönkä

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan mahtava postaus! ...Ihanaa että Lilyssä on jotain muutakin kuin vauvoja :D

Sarppa Vanninen (Ei varmistettu)

Ääää mikä ihana pläjäys <3

Kommentoi