Edamame-pasta

En muista enää, kuka tästä minulle vinkkasi alkukesästä, mutta joltain kuulin että on olemassa pavuista tehtyä pastaa. Muistin sen vasta, kun kaupassa edamame-pasta osui silmiini. Hinta oli melko hurja verrattuna tavalliseen spagettiin, mutta ravintoarvot ovat toki myös aivan eri luokkaa. Oli pakko kokeilla tätä "terveyspastaa" ja se oli kyllä ihan yllättävän hyvää. Jopa parempaa kuin tavallinen pasta, vaikka olenkin sen vannoutunut fani. 

Lisukkeen pidin melko simppelinä, pannulle vain pinaattia, valkosipulia, ja tryffeliöljyä. Valmiin pastan kieräytin vielä pannulla ja lautasella lisäsin yhden avokadon joukkoon. 

Kauppalistalle:

  • Edamame-pastaa
  • Tryffeliöljyä
  • Pinaattia
  • Avokado
  • Valkosipulia

Tätä tulee varmasti ostettua uudelleenkin. Se sopii varmasti ihan mihin tahansa pasta-annoksiin tavallisen spagetin korvaajaksi. 

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Näitä ollaan mekin tehty paljon! Kikhernepasta on ihan älyttömän maukasta, ja kuten sanoit ovat ravintoarvot aivan omaa luokkaansa. Helppo comfort food, josta ei tarvitse jälkikäteen kärsiä :)

Joka päivä on pastapäivä vai miten se meni... 

Elisa Lepistö

MISTÄ saa kikhernepastaa? Ja ah, siis juurikin noin! Joka päivä vois olla pastapäivä :D

EricaK
EricaK

Sitä ilmestyi keväällä yhteen Vegekauppan Turussa ja myöhemmin Ruohonjuureen, hehkutin sitä viime viikolla blogissa myös, heh. NIIN HYVÄÄ!! :)

Elisa Lepistö

Uuuwiii! Pitää kokeilla :D

sonjahannus
Urban Zen

Ah olin unohtanut koko papupastan! Satu teki mulle Göteborgissa kans avokadopastaa tuosta ja se oli aivan super hyvää! kiitos vinkistä :D 

Elisa Lepistö

Joo tää oli ihan paras keksintö! Turvotus-free pasta :D !

sonjahannus
Urban Zen

Joo muistan kun naurettiin et kuinka paljon liikaa tehtiin sitä, et jää huomiseksi lounaaksi, no eipä jääny kun oli niin hyvää, mut parasta oli että ei tullut yhtään ähky :D

raijairina

Ihana resepti - menee kokeiluun! :) Mustapapupasta on myös tosi hyvää, varsinkin tomaattipohjaisten kastikkeiden kanssa.

Elisa Lepistö

Näin itseasiassa sitäkin ja mietin jo että menee seuraavaksi kokeiluun :) 

annimarian (Ei varmistettu) http://www.annimarian.com

Näyttääpä mielenkiintoiselta! Täytynee kokeilla :)

www.annimarian.com

Kommentoi