Elle Woods & Megadeth

"Sä oot niin värikäs, että häikäisee" sanoi Annika kun astui työhuoneellemme. Ja tosiaan, onhan tämä melko massasta erottuva väri. Yritin välttää liiallisia Elle Woods viboja yhdistämällä asuun Megadethin t-paidan ja conssit. Tuntuu että nyt uuden asunnon (ja siivotun vaatekaapin) myötä on ihan uudenlaista intoa pukeutumiseen. Yleensä aina Nycissä ollessani pukeutumisesta tulee paljon mielenkiintoisempaa ja olen paljon luovempi asuyhdistelmissä. Kirjoitinkin joskus, 10 syytä miksi pukeutuminen on hauskempaa Nycissä. No, täällä Kalliossa aika moni noista kohdista toteutuu! 

Tänään onkin sitten vuorossa Pitkäperjantai. Kävin syömässä tyttöporukalla keskiviikkona, ja ystäväni uteli pääsisäissuunnitelmiamme. Kaikilla tuntui olevan koko viikonloppu vailla sen kummempia suunnitelmia. Perheillallisia lukuunottamatta porukka tuntuu ottavan melko leppoisasti tämän pyhän. Aloin miettiä, etten muista oikein mitään aiempien vuosien pääsiäisiä. Olenko edes juhlinut sitä mitenkään? Missä olen ollut? Lyö aivan tyhjää. Varmasti pääsiäinen on aina ollut vain viikonloppu muiden joukossa. 

Sovimme lauantaina tekevämme jonkun luona pollo limonelloa ja pelaavamme lautapelejä. Melko täydellisen kuuloinen setti! Tänään mennään poikaystävän porukoille syömään. Ensi viikolla meille pitäisi tulla keittiön rungot, joten sitä ennen täällä kämpällä ei oikein voikaan kamalasti järjestellä tai puuhastella. Tekeekin ihan hyvää pieni tauko kaikesta vouhotuksesta. 

Suit - Gina Tricot, Coat - River Island, Shoes - Converse

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

Nelina S. (Ei varmistettu) https://ajatustuulia.blogspot.fi/

Ihanat värit! Sopii hyvin sinulle. :) Näistä kuvista tuli hyvä fiilis.

Elisa Lepistö

Kiitos! Ihana kuulla :) ihanaa pääsiäistä!

Suvi Helmi Elina (Ei varmistettu) http://nouw.com/theSHE

Aivan ihana asu!! Ihanasti stailattu ettei oo ihan liian pinkki kuitenkaan ;-) Loving it!<3

Elisa Lepistö

Kiitos! Joo mun mielestä kontrastit on aina parasta pukeutumisessa :D 

celine
journey

Wow! Tosi upea asu!

Elisa Lepistö

Kiitos kaunis!:)

Kommentoi