F L O W

Oivoi, Flow se vaan tuntuu paranevan vuosi vuodelta. Tällä hetkellä on posket kipeänä hymyilemisestä, jalat rikki tanssimisesta ja ääni käheänä laulamisesta. En oikein tiedä edes mistä aloittaisin, kun viikonloppuun on mahtunut niin paljon. Perjantai lähti käyntiin uskomattomalla energialla Gasellien esiintyessä, ja päättyi London Grammarin kylmät väreet nostattavaan keikkaan. Koko viikonloppu oli niin täynnä rakkautta, ystäviä, hymyjä ja aurinkoa, ettei lauantain sääolosuhteetkaan haitanneet.

Meillä kävi tuuri ja olimme ystävien luona juuri rankkasateen sattuessa. Istuskelimme kynttilänvalossa, pojat tekivät koko poppoolle pasta bolognesea ja katselimme taivaalla räiskyviä salamia. Vaikka harmitti joidenkin keikkojen peruuntuminen, oli toisaalta myrsky todella hieno. 

Viikonlopun keikoista parhaiten jäi mieleen Flumen lauantaiyön veto, joka oli ehdottomasti yksi parhaista Flow-keikoista joita olen nähnyt. Ihan mieletön tunnelma ja koko sateenkastelema Flow-kansa täysillä mukana. 

Sunnuntai on ollut perinteisesti aina paras päivä, eikä se kyllä pettänyt tänäkään vuonna. Parasta oli D.R.E.A.M duon keikka red gardenissa ja Monspin päiväshow. Kun katselen kuvasaldoa viikonlopulta, en vain voi olla hymyilemättä. Tänä vuonna alue oli huomattavasti isompi kuin aiempina vuosina, ja muutenkin muuttunut huomattavasti toimivammaksi. Vaikka kävijöitä oli viikonlopun aikana 75 000, ei ahdistavaa tungosta ollut missään vaiheessa.

Onneksi Flow on taas ensi vuonna!

 

Kommentit

Cami111 (Ei varmistettu) https://ehbblogi.blogspot.fi

Blogien flown kuvasaldoja ihastellessa aavistuksen harmittaa, että se jäi tänäkin vuonna kokematta. :) Ehkä enemmän jopa fiiliksen, kuin musiikin osalta.
Ihmisten iloa ja kokonaisvaltaista hyvää fiilistä seuraillessa ei voi kuin hymyillä.
Ja nuo festariasut - Aaah! Kamerahan siinä olis surissut 24/7. :D

Elisa Lepistö

Sepä se! <3 ens vuonna sitten! 

Kommentoi